Wraith VXE R1 SE+ vs. Logitech G305

Bütçe
1500
Ben Aula tercih ederdim. VXE R1 alacaksanız eğer siyah modelini alın, beyaz bir süre sonra soyulmaya başlıyor.

Çok önemli bir detaya deyindiniz hocam sağ olun benim için kozmetik çok önemli.

Aula seçin VXE R1 yerine.

Hocam kozmetik olarak nasıl beyaz rengi alınır mı? Tüm sistem beyaz eğer sıkıntı cikarmazsa beyaz alacağım çıkarırsa siyah siz hangisini önerirsiniz.

Kroniklerini bilmem ama yıllardır 4-5 logitech mause kullandım Logitech g102/g203 - 305 vs.
Logitech kadar elime cuk oturan başka mause yok. Mausetan anlamam özelikler iyi mi kötü bilmiyorum ama bu benim için yeterli.

Hocam kozmetik olarak nasıl beyaz rengi alınır mı? Tüm sistem beyaz eğer sıkıntı cikarmazsa beyaz alacağım çıkarırsa siyah siz hangisini önerirsiniz.

Ben mouselerde siyah alınması tarafındayım, beyaz istemeden de olsa sararma yapabiliyor çoğunda böyle. Siyah almanızı öneririm.

Ben mouselerde siyah alınması tarafındayım, beyaz istemeden de olsa sararma yapabiliyor çoğunda böyle. Siyah almanızı öneririm.
Teşekkürler hocam sağolun

Kroniklerini bilmem ama yıllardır 4-5 Logitech mouse kullandım Logitech g102/g203 - 305 vs.
Logitech kadar elime cuk oturan başka mouse yok. Mousetan anlamam özelikler iyi mi kötü bilmiyorum ama bu benim için yeterli.

G102'yi bende kullandım hocam kullanışı çok güzel bir mouse o yüzden aslında G305 alınır mı diye sordum arkadaşlara ama alınmazmış. Ne kadar markayı sevsem de aynı fiyata daha iyisi varken kötü ürünü almak mantıksız olur sanırım.

Selam Aula benim de dikkatimi çekti ama ürünlerin fiyatları çok ucuz geldi, yani şaşırdım biraz. Bu normal mi?
Hocam bu ürünlerde sahte ürün çıkma gibi bir durum yaşanabilir mi ona göre satın alayım

1753540657951.png

Merak ettim, satın alıyorum şimdi. Gelince görüşlerimi yine paylaşırım arkadaşlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı