Logitech G402/Logitech G502 ?

Daha fazla  
Arkadaşlar uzun süredir ürünlerini kullandığım ve beğendiğim için yeni bir Logitech mouse alıcam fakat karar vermekte zorlanıyorum.(G400 kullanıyorum.)

Çoğunlukla Battlefield 4 , LoL tarzı online oyunlar oynuyorum ama bunun yanında tabiki her Gamer gibi yeni çıkan oyunları satın alıp bitirmeye çalışıyorum.

- Kullanan arkadaşlara soruyorum sizce FPS faresi denmesinin yanında Logitech G402 ve G502 arasında ne tür farklılar vardır ?

- Bazı yerlerde G502 'yi beğenmeyen kişilerin yorumlarını okudum.Genel kullanım için hangisi tercih edilmeli ?

G502'yi 2 haftadır kullanıyorum. Görünüş olarak G402'ye bin basar diyebilirim. Çok şekil bir mouse. Özellikleri de cabası. Tuş sayısı da G402'den fazla. Bence her türlü G502.

Son düzenleyen: Moderatör:
G502'yi 2 Haftadır Kullanıyorum Görünüş Olarak G402 Ye Bin Basar Diyebilirim Çok Şekil Bir Mouse Özellikleride Cabası Tuş Sayısıda G402den Fazla Bence Hertürlü G502
Görünüş için fazla para vermeye pek gerek yok bence. Makro tuşlarının kaç tanesinin kullanıyorsunuz ? der misiniz bana? Ben de g402 kullanıyorum gayet memnunum dpi değeri olarak da gayet yeterli görüyorum 4000 dpiyı. Fusion sensörüde cabası. CS go , Lol , bio shock infinty , shadow of mordor oynuyorum. Hic bir sorun çıkarmadı , gayetti iyi. Kısacası fazladan 70 lira vermek yerine başka bir ekipman bile alınabilir.

Kısacası paran varsa G502 al yoksa da g402 al. :D

Özellik olarak çok farketmiyor zaten.

Kısacası Paran Varsa G502 Al Yoksada g402 Al :D

Özellik Olarak Çok Farketmiyor Zaten
1. 11 tuş aşırı gereksiz. Zaten makro yapacaksanız bloody gibi kolay makroları bulunabilen mouse almalısınız. 2. olarak logitech istiyorsan illa g402 alırsın artan parayla oyun ekipman vb. şeyler alırsın. Sen de dedin aralarında çok fark yok. Hatta senin benim anlayabileceğimiz hiç fark yok ondan kullanmayacağın özelliğe çok fazla para vermek gereksiz kardeşim ondan :D

Ne diyeyim bilemedim. Şimdi aslında her tarafından tuş fışkıran, bol özellikli bir mouse istiyorsa bence G502 almalı. Konuyu açan beyefendi Battlefield 4'te 12sini de çok aktif kullanıyorum hatta
şöyle göstereyim:

Ekran Alıntısı.PNG

Nediyeyim Bilemedim Şimdi Aslında Hertarafından Tuş Fışkıran Bol Özellikli Bir Mouse İstiyorsa Bence G502 Almalı Konuyu Açan Beyfendi Battlefield 4'te 12sinide Çok Aktif Kullanıyorum Hatta Şöyle Göstereyim :
Ben hala kendi fikrimi savunuyorum yani gereksiz. Q veya shifte basamayacak değiliz , aksine faredeki tuşlara atayınca hata yapma payı oluşturuyor.

Sadece şunu diyebilirim ki tahmininizden çok daha fazla işe yarıyor. Elimi W,A,S,D' den hiç çekmeden oynuyorum ve aşırı işe yarıyor. Bence G402 tamamen saçmalık. Ben 210 TL' ye G502 almıştım ve şu an Vatan'da G402 187 TL yani 40 TL daha ver en kalitelisinden al. Üzgünüm ama 40 TL için alacağım ürünün düşük modelini alamam.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı