Logitech G 402 almayı düşünüyordum. Araştırmalarım sonucu G403 hem üst modeli hem de daya iyi olduğunu düşünüyorum ama yine de size de sormak istedim. Elim çok büyük değil, çok küçük değil. Everest Rampage SMX R5 kullanıyordum, bunu hesaba katarak G402-G502-G403'den hangisini almamı önerirsiniz?
Merhaba G502 ve 402 tasarım olarak gayet hoş duruyor ama 403 için aynı şeyi söylemeyeceğim.403'ün tek artısı ağırlık ise 402 veya 502 'ye yöneliyim.Elime büyük gelir diyede düşünüyorum aslında.
Merhaba G502 ve 402 tasarım olarak gayet hoş duruyor ama 403 için aynı şeyi söylemeyeceğim.403'ün tek artısı ağırlık ise 402 veya 502 'ye yöneliyim.Elime büyük gelir diyede düşünüyorum aslında.
G403'ün sade gözükmesini konforsuz olarak algılamayın, G502 uzun süre kullandım diyebilirim kötü bir fare değil bence hala daha çok iyi ancak güncel fare almak her zaman iyidir.
G403'ün sade gözükmesini konforsuz olarak algılamayın, G502 uzun süre kullandım diyebilirim kötü bir fare değil bence hala daha çok iyi ancak güncel fare almak her zaman iyidir.
G403 kronik sorunlu olduğu söyleniyordu, kablosuz modelini aldığım için çok umursamadım "scroll wheel" sorunu çıktı, biraz sorunlu bir model almanızı önermiyorum.
Ek olarak belirtmek istiyorum kablosu rezalet.