Logitech G402 vs G502 vs G403

Murat34

Megapat
Daha fazla  
Logitech G 402 almayı düşünüyordum. Araştırmalarım sonucu G403 hem üst modeli hem de daya iyi olduğunu düşünüyorum ama yine de size de sormak istedim. Elim çok büyük değil, çok küçük değil. Everest Rampage SMX R5 kullanıyordum, bunu hesaba katarak G402-G502-G403'den hangisini almamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba G502 ve 402 tasarım olarak gayet hoş duruyor ama 403 için aynı şeyi söylemeyeceğim.403'ün tek artısı ağırlık ise 402 veya 502 'ye yöneliyim.Elime büyük gelir diyede düşünüyorum aslında.
Zevkler ve renkler işte :) Bana göre de G403 çok daha şık görünümlü fakat elin hangisinde rahat ederse onu almalısın.

Merhaba G502 ve 402 tasarım olarak gayet hoş duruyor ama 403 için aynı şeyi söylemeyeceğim.403'ün tek artısı ağırlık ise 402 veya 502 'ye yöneliyim.Elime büyük gelir diyede düşünüyorum aslında.
G403'ün sade gözükmesini konforsuz olarak algılamayın, G502 uzun süre kullandım diyebilirim kötü bir fare değil bence hala daha çok iyi ancak güncel fare almak her zaman iyidir.

Genel olarak herkes 403 diyor ben aliyim en iyisi 403 ü :) memnun kalırım inşallah
G403'ün sade gözükmesini konforsuz olarak algılamayın, G502 uzun süre kullandım diyebilirim kötü bir fare değil bence hala daha çok iyi ancak güncel fare almak her zaman iyidir.
Kardeşim 502 kullandım diyorsun 502 den 403 üe geçiş yaptığında nasıl hissettin hissedilir fark varmıydı

Genel olarak herkes 403 diyor ben aliyim en iyisi 403 ü :) memnun kalırım inşallah

Kardeşim 502 kullandım diyorsun 502 den 403 üe geçiş yaptığında nasıl hissettin hissedilir fark varmıydı
G403'e geçiş yapmadım, sadece denedim tutuşu güzel ve abartısız temiz hoş bir görüntüsü var.(G900'e geçtim)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı