Logitech G403 Wireless şarj sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
Yaklaşık 2 senedir kullandığım G403 Wireless farem şarj olmuyor. Bataryasını değiştirmeme rağmen (0 batarya takıldı) şarj olmuyor bir türlü farklı portlarda hatta telefon şarj aletlerinde bile denedim. Yazılımda şarj oluyor olarak gösteriyor ama şarj olmuyor. Mecburen kablolu kullanıyorum 1 haftadır. Benzer bir durum başına gelip de çözüm bulabilmiş olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende de aynı mouse var ve bataryasi arzali. Batarya değiştircem ancak altındaki skatesleri (yapışkan plastikler) bulamiyorum siz nerden buldunuz?

Ben Aliexpress' den almıştım 1 sene önce kadar. Bu arada sorunum düzeldi eski bataryayı tekrar taktım sorunsuz kullanıyorum 32 saat gidiyor aydınlatma açık şekilde. Haftada bir şarj ediyorum fareyi kullanıma göre değişiyor. Skatezleri düzgün bir şekilde kenarlarını kaldırırsanız tekrar yapışıyor sorunsuz ve sökerken dikkatli olun çok fazla kablosu var bir fareye göre içinde aydınlatma kablosuna zarar verebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı