Logitech G413 Carbon alınır mı?

SensOuma

Hectopat
Sahibinden üzerinden birkaç kez kullanılmış 900TL'ye G413 buldum almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Kronik sorunları var mı?

900 TL etmez, ben 1 senedir kullanıyorum kronik sorun olarak sadece tuşların uçları biraz silindi o kadar, tuş basmama gibi sorunlarla karşılaşmadım. G213'te böyle sorunlar yaşadığım için G413'e geçtim. Yazı yazması falan çok keyifli ama oyun oynarken çok iyi değil. Onun yerine Redragon Kumara öneririm.

900 TL etmez, ben 1 senedir kullanıyorum kronik sorun olarak sadece tuşların uçları biraz silindi o kadar, tuş basmama gibi sorunlarla karşılaşmadım. G213'te böyle sorunlar yaşadığım için G413'e geçtim. Yazı yazması falan çok keyifli ama oyun oynarken çok iyi değil. Onun yerine Redragon Kumara öneririm.

Kumara ile işim yok hocam maalesef yay sesi iğrenç zaten halihazırda K568 var sırf yay sesinden dolayı değiştireceğim.
G413 sıfırı 1400TL civarlarında pazarlılla 850'ye indirebilirim bilmiyorum.

Ya da 600'e sıfır Mizar MZ60 var elden onu alacağım.

Garantili olmasına dikkat et, kronik sorunlu çıkarsa en azından Logitech yardımcı olup değişim sağlar.

Tamamdır hocam. G413'ün Switch'leri kronik sorunlu çift basma vs çok oluyor dediler ama bilemedim. Son ihtimal dediğim gibi mizar MZ60 alacağım.

Yani hocam MZ60 daha mantıklı riske atmaya değmez.

Yani hocam MZ60 daha mantıklı riske atmaya değmez.

Kutusu açılmış çalışır durumda fotoğrafları var MZ60'ın sıfır hiç kullanılmadı yazıyor, büyük ihtimal fotoğraf çekmek ve kontrol amaçlı açılmıştır diye düşünüyorum.

Almadan önce laptop götürüp orada test ederim ama sıfır diye 2. el vermez umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı