Logitech G413 Tuş Kırılmasını Garanti Kapsamında Onarır mı?

Logitech müşteri hizmetlerini aradığınızda sizden bir form doldurmanız rica ediliyor. Ardından mail adresinize gönderilen formu doldurduktan sonra bir hafta veya on gün içerisinde ürünün yenisi gönderiliyor. Ayrıca logitech müşteri hizmetleri satıcı ile iletişime geçin diyemez. Çünkü gürün garanti kapsamındaysa ürün onların ürünü. Doğru yeri aradığınızdan emin misiniz?

Sizinle aynı anda cevap verdiler şöyle başlıyor:
"Garanti talebinizin daha detaylı değerlendirilmesi için lütfen aşağıda bulunan bilgileri sağlayınız." Sonrasında ürün S/N numarası, satın alma belgesi, ad, soyad, adres ve numara bilgileri istenmiş, değişimle herhangi bir bilgi verilmemiş ama adres bilgisi istediğine göre bir şey kargolayacak olsa gerek. Şimdi ben faturamın fotoğrafını mail atsam istediği bilgilerle birlikte yeterli olur mu?

Sizden ne isteniliyorsa onları doldurmanız yeterli olacaktır. Ürünün seri numarasından ürünün kime ait olduğunu zaten anlayabiliyorlar. Eğer ki sizden satın alma belgesi de isteniyorsa tabii ki bunu da sağlamanız gerek.

Bilgileri yolladım size de teşekkür ederim.

Rica ederim, iyi akşamlar.
Sizi tekrar rahatsız edeceğim ama kusuruma bakmayın. Konuyla ilgilenen kişi konuyu değişim birimine aktardı, değişim birimi de yeniden ürünün farklı açılardan fotoğraflarını, fotoğrafların her birinde sistemden bana verilen kayıt numarasını kağıda yazılı olarak yer almasını rica ettiler. Merak ettiğim şey ise Logitech işi yokuşa mı sürdü sizde de süreç bu şekilde uzamış mıydı? Teşekkür ederim.

Ben başvuru yaptığımda süreç bu şekilde ilerlememişti. Lakin şunu da düşünmek gerekiyor ki bazı kötü niyetli kişiler internetten buldukları fotoğrafları göndererek kendi ürünlerinin de yenilenmesini talep ediyor olabilir. Logitech firması eski ürünü bizlerden geri almadığı için bu şekilde firmanın satış sonrası hizmetini kötüye kullanıyor olabilirler.

Şahsen bu şekilde yanıt verdiklerine sevindim. Aksi halde kötü niyetli kişilerin yapmış olduğu bu başvurulardan sonra hizmet şekli değişebilirdi. Logitech ürünü incelemek isteyebilir, ardından ürünün değişmesini onaylayabilirdi. Ancak Logitech firması öyle bir firma ki müşterisine her daim sahip çıkıyor ve müşterisini yormuyor.

Sizden istenilen bilgileri eksiksiz doldurmanız doğrultusunda eminim ki sizlere seve seve yardımcı olacaklardır. Keşke her firma Logitech firması kadar satış sonrası hizmet sunsa.

Bakınız ki satın almış olduğum Samsung C24FG73 oyuncu monitörüm de ölü piksel çıktı. Samsung TR'yi aradığımda ürünü falanca bir servise göndermemi ilettiler. Falanca servisini aradığımda ise ürünü kendi imkanlarınızla tarafımıza iletmeniz gerekiyor denildi. Hesapta koskoca Samsung firması ancak bir kargo firması ile anlaşma yapmamış müşterisine önem vermeyen bir firma.

Bakış açınızı beğendim etrafta kolay kazanç merakı çok arttı haklısınız, onlar da fiziksel olarak gözleriyle incelemek isteseler onlar da haklılar. Ben de şehir dışına çıkmadan şu işi halletmek istemiştim . Samsung da büyük ayıp etmiş.
Logitech ürünün yenisi yolladı fakat yurt dışından geliyormuş ve gümrüğe takılmış bana UPS den bir mesaj geldi gümrük çekim işlemleri için birini tercih edin yazıyor, 3 seçenek sunulmuş. Size de yurt dışından mı geldi kargo, daha önce yurt dışından bir şey edinmedim prosedürleri vs bilmiyorum ve en önemlisi bunlarla neden Logitech Türkiye ilgilenmiyor merak ettim doğrusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…