Logitech'i diğer firmalardan öne çıkartan yanı kullandıkları teknoloji veya ürünleri değildi. Tamamıyla satış sonrası vermiş oldukları Türkçe destek idi. Piyasada bir çok firma daha geniş kapsamlı ekipman satıyor. Belki onlarda TR bilet desteği yok ancak yıl olmuş 2020. Google translate kullanarak EN-TR arası çeviri yapıp bilet gönderemeyecek insanın olmadığını düşünüyorum.Maalesef şuanda sesli iletişim alamıyorum aradığım numarada robot Türkçe destek hattı kapanmıştır falan diyor beklemeye devam ederseniz yabancı destek hattına aktarılacaksınız diyor. Ne yapıcağımı bilmiyorum şuan keşke ingilizcem iyi olsa konuşurdum![]()
Alıcı deposu içerisinde dediği kısımı anlamadım meselaRahatsız ediyorum tekrardan da dün o mesajı yazdıktan sonra şaka mı yapıyorsunuz ürünü nasıl tamir edeyim garantisi devam eden üründe yardım etmiyorsunuz falan dedim böyle bir şey yazdı.:
Bize yazdığınız için teşekkür ederiz.
Dahili doğrulama için belirtilen ürünün satın alma faturasını ve seri numarasını (alıcı deposu içerisinde) paylaşın. Ve ayrıca sahiplik kanıtını paylaşın (ürün seri numarasının resmini bilet numarasıylabirlikte gösteren).
Bu konuyu dikkatime sunduğunuz için tekrar teşekkürler.
Sizden yanıt alınmaması durumunda size bir otomatik anımsatıcı gönderilecek ve sizden yine yanıt alamazsak, bu bilet bir süre sonra kapatılacak ve çözüldü olarak işaretlenecektir.
Bizimle alışveriş yapmaya devam etmenizi umuyoruz.
Logitech G Müşteri Hizmetleri'ni seçtiğiniz için teşekkür ederiz, iyi günler.
Şimdi ben ne yapmam lazım tam anlamadım buna da yardım edermisiniz kusura bakmayın rahatsız ediyorum.
Teşekkürler hepsini yolladım söylediğiniz şekilde sizce ne olur bu saatten sonra ? Çünkü dün gerçekten baya sinirlendirdiler biraz sert çıkıştım kendiniz çözün diyince bir sorun olmaz umarım.Sizden ürünün faturası ile birlikte klavyenin altında bulunan seri numarasını istiyorlar. Seri numarasının resmini çekerken bir kağıda bilet numarasını yazıp aynı görsel içerisinde bulundurmanızı istiyorlar.
Ücret iadesi alsam ne fayda eder ki ürünün fiyatı aldığım zamana göre oldukça arttı maalesef yenisini yollasalar daha iyi, parçalamamı isterlerse eğer bunu cidden yapayım mı parçalandıktan sonra yollamıyoruz demezler umarım.Daha öncesinde kendilerinden aldığım destek gayet iyiydi ancak son zamanlarda destekleri nasıl bilemiyorum. Tahminimce size yardımcı olmaya çalışacaklar. Süreç biraz uzun sürecektir, yaklaşık on günü bulur diye tahmin ediyorum.
Bu süreçte sizden ürünü kullanılmaz hale getirdiğiniz videolar vs. isteyeceklerdir. Varsayalım ki yardımcı olunmadı. İlçenizde bulunan Tüketici Hakem Heyetine başvurarak ücret iadesi talebinde bulunabilirsiniz. Yüksek bir ihtimal ile ücret iadesi onaylanır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.