Logitech G413 ücreti iadesi

orhangulasti

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus TUF Gaming B550 Plus Wifi
İşlemci: Ryzen 7 5700x3D
Ram: Corsair Vengeance RGB Pro 8x4 32GB 3600 MHz
Ekran Kartı: Asus Rog Strix RX 6700 XT
Kasa: Xigmatek Poseidon EN45044
Psu: Gigabyte P750GM 750W 80+ Gold
Klavye: Logitech G512 Carbon
Fare: Asus TUF Gaming M3
Kulaklık Asus Tuf Gaming H3 Wireless
Meslek
Polis
Herkese merhaba, arkadaşlar. Logitech G413 Carbon klavyemde Switch'lerle alakalı sorun yaşıyordum. Garantisi olduğu için MediaMarkt aracılığı ile servise gönderdim. Penta 18. gün sonunda ücret iadesi kararı çıkarmış. MediaMarkt'a gittiğimde ücret iadesi veya yeni bir ürün almamı söylediler. 829TL'ye aldığım ürün tutarını iade etmek istiyorlar. Bende ürünümü istedim. Pentada olduğunu söylediler. Ürünün değişimini yapmayıp ücret iadesi yapacaklarını söylediler. Daha önce bu durumu yaşayan var mı acaba?

O fiyata daha iyi bir klavye bulursunuz, ben olsam ücret iadesini alıp yeni bir klavye alırdım.

G413 almandan önce araştırmadın mı? Çöp klavye forumda basbas bağırdık keşke baksaydın. Paranı al yeni klavyeye geç.
Ben 2021 de almıştım hocam o zaman bakmamıştım hiç. 829TL ücret iadesi yapacağız diyor mediamarkt. Penta ile görüştüm. Mediamarkt ile konuşun bizde muadil ile değişim talep etsinler muadilini gönderelim diyorlar.

O fiyata daha iyi bir klavye bulursunuz, ben olsam ücret iadesini alıp yeni bir klavye alırdım.
Var mı öneriniz hocam ona göre ücret iadesini alayım

G513 versinler tuşarı siliniyor ama anahtarı daha sağlam. :D
İşte onun için uğraşıyorum hocam. Penta biz ürününüzü imha ettik ücret iadesi kararı doğrultusunda. Yenisi olmadığı ve onarım yapılmadığından değiştiremiyoruz dedi

G513 versinler tuşarı siliniyor ama anahtarı daha sağlam. :D
G413 SE yada G413 SE TKL modelini verebileceklerini söyledi penta bilişim. İkisinide istemediğimi belirttim. Bakalım ne olacak.

ürünler bunlar

Dosya Ekleri

• IMG_8712.jpeg
    IMG_8712.jpeg
    68,4 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı