Logitech G413 vs Gamepower Saber RGB Red Switch

Tahsin03231

Centipat
Katılım
31 Ekim 2020
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fiyattan bağımsız olarak soruyorum. Geçen gün Media marktan teşhir ürün olarak 400TL'ye Logitech G413 almıştım. Switch'lerin bazıları yamuk ve kablosunun örgüsünde hafif yıpranmalar var. Gamepower saber RGB mi kullanayım yoksa G413'den devam mı edeyim? Sizce ileride kronik sorun çıkarır mı çift basma vs gibi?
 
@Tahsin03231 dene şansını. Bana değişim için gönderdikleri 2 klavye de arızalı çıkmıştı. Teşhir ürünü olduğunu söylersen tabii ki değiştirmezler. Sadece switchleri söyle. Ayrıca merak ediyorum, neden teşhir aldın ki? Geçen haftalarda 499₺ idi zaten, öyle de çok kaliteli bir klavye değil. Keşke konu açsaydın önce.
 
@Tahsin03231 dene şansını. Bana değişim için gönderdikleri 2 klavye de arızalı çıkmıştı. Teşhir ürünü olduğunu söylersen tabii ki değiştirmezler. Sadece Switch'leri söyle. Ayrıca merak ediyorum, neden teşhir aldın ki? Geçen haftalarda 499₺ idi zaten, öyle de çok kaliteli bir klavye değil. Keşke konu açsaydın önce.

Fiyatları fazla takip edemiyorum geçen mediamarkta görünce garibime gitti internette de fiyatını 800 TL civarlarında görünce alayım dedim. Teşhir ürün olduğunu söylemesemde sistemde vs çıkmazmı ortaya?
2side kronik sorunlu Logitech sorun çıkarsa firma ilgili ama Gamepower maalesef oyle değil.

Teşhir ürün olduğu için ilgilenirlenirler mi bilemiyorum. Sizce ilgilenirler mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı