Logitech G430 7.1 Surround Çalışmıyor

eblgn61

Hectopat
Daha fazla  
Dün sipariş verdiğim ürün bugün elime geçti fakat kutunun içinden çıkan usb adaptörünü taktıgımda çalışmıyor. Sadece jak girişinden takınca problem yok fakat ben 7.1 kullanmak istediğim için almıştım. Ürünün yazılımını kurdum .
Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü kuruldu mu peki ? USB bağlayıp bir süre bekleyin, sorna sürücüsünü kurun. Bir de 8.1'e geçin. 7 olmasından dolayı da saçmalamış olabilir sistem.
Zaten 8.1 kullanıyorum sürücü derken web sitesindeki Logitech Gaming Software dan bahsediyosanız o kurulu bitek o kurulu .Surround açınca tek taraftan ses geliyor.

Son düzenleme:
Aynı sorunu arkadaşımda yaşıyor, üzerinde baya uğraştı çözemedi iade etmek istedi bir sürü şey saçmaladılar o da bıraktı daha uğraşmıyor. Ürünü surround kullanıyor ve pişman.
Stereo çalışıyor ama surround ta sadece sol ses geliyor .7.1 kullanamıcaksam işimi g230 da görürdü.

ürünü stereo bağladığımda program görmüyor.
Logitech sayfasından şunu kurdun mu?
G430 ürün yazılımı güncellemesi :
http://logitech-louk.navisite.net/web/ftp/pub/techsupport/gaming/G430Update.exe
evet kurulu

Ve şunu farkettim ses kartı ayarlarına baktım realtek stereo ayarlarında 2 kanalı 16 bit ama surround bağladığımda 2 kanal yazmıyor sadece 16 bit acaba benim pc kaynaklı bir problem mi ?
@bedirhan @Silinen üye @MF @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Aynı sorunu arkadaşımda yaşıyor, üzerinde baya uğraştı çözemedi iade etmek istedi bir sürü şey saçmaladılar o da bıraktı daha uğraşmıyor. Ürünü surround kullanıyor ve pişman.
Düzeltme yapayım, stereo kullanıyor.Ürünü USB üzerinden çalıştırmak istediğinde ürün çalışmıyor, fatklı bilgisayarlardada denedi sorun aynı.

Stereo çalışıyor ama surround ta sadece sol ses geliyor .7.1 kullanamıcaksam işimi g230 da görürdü.

ürünü stereo bağladığımda program görmüyor.

evet kurulu

Ve şunu farkettim ses kartı ayarlarına baktım realtek stereo ayarlarında 2 kanalı 16 bit ama surround bağladığımda 2 kanal yazmıyor sadece 16 bit acaba benim pc kaynaklı bir problem mi ?
@bedirhan @Silinen üye @MF @Recep Baltaş
Benim tavsiyem ürünün garantisi devam ediyorsa aldığınız yere gidip sorunu anlatmanız, iade veya değişim talep etmeniz olacaktır çünkü büyük ihtimalle üründe bir terslik var.

Dosya Ekleri

• uploadfromtaptalk1419154320682.jpg
    uploadfromtaptalk1419154320682.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 452
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı