hazar99
Hectopat
- Makaleler
- 4
Daha fazla
Arkadaşlar iki kulaklık arasında kaldım her ikisinin de birbirlerine göre benim için pozitif yanları şunlardır:
Asus Echelon:
-Logitech G430'da 40mm lik sürüceler varken Echelon'da 50mm'lik sürücüler var.
-Logitech G430 90db ses verirken Asus Echelon 100db ses vermesi
-Logitech G430'un mikrofonunu gizleyemezken Asus Echelon'un mikrofonunu tamamen gizleyebiliyoruz.
-Logitech G430'un tasarımına nazaran Asus Echelon'un tasarımı beni cezbetti.
Logitech G430:
-Asus Echelon stereo sese sahipken Logitech G430 7.1 Surround ses sitemine sahip.
Not: Aslında Asus Echelon'u satın alacaktım fakat forumlarda hep G430'u 7.1 Surround Ses sisteminin olmasından dolayı tercih ediyorlar. Sizce yukarıda verdiğim özellikler birbirlerine bana göre pozitif yanlarıdır.
Asus Echelon: Asus Echelon Camo Edition Mikrofonlu Kulaklık | sanalmarketim
Logitech G430: Logitech G430 Surround Gaming Kulaklık 981-000537 | sanalmarketim
Hiç bilgisi olan yok mu bu konuda?
Asus Echelon:
-Logitech G430'da 40mm lik sürüceler varken Echelon'da 50mm'lik sürücüler var.
-Logitech G430 90db ses verirken Asus Echelon 100db ses vermesi
-Logitech G430'un mikrofonunu gizleyemezken Asus Echelon'un mikrofonunu tamamen gizleyebiliyoruz.
-Logitech G430'un tasarımına nazaran Asus Echelon'un tasarımı beni cezbetti.
Logitech G430:
-Asus Echelon stereo sese sahipken Logitech G430 7.1 Surround ses sitemine sahip.
Not: Aslında Asus Echelon'u satın alacaktım fakat forumlarda hep G430'u 7.1 Surround Ses sisteminin olmasından dolayı tercih ediyorlar. Sizce yukarıda verdiğim özellikler birbirlerine bana göre pozitif yanlarıdır.
Asus Echelon: Asus Echelon Camo Edition Mikrofonlu Kulaklık | sanalmarketim
Logitech G430: Logitech G430 Surround Gaming Kulaklık 981-000537 | sanalmarketim
Hiç bilgisi olan yok mu bu konuda?