alibabaholding
Hectopat
Daha fazla
Ürünü sipariş ettim ve elime ulaştı çok hoş gözüküyordu ve ilk önce normal stereo denedim jaklı bir şekilde hiçbir sıkıntısı yoktu ve gerçekten ses güzeldi. Daha sonra USB'ye bağladım jakları ve surround özelliği ile bir deneyim yaşamak istedim lakin ses sadece sol kulağa geliyor, sağ kulaktaki hoparlörlerden en ufak bir ses bile gelmiyor. USB yerlerini değiştirdim olmadı. Logitech'in kendi yazılım programını indirdim olmadı. Bilgisayarı yeniden başlattım olmadı. Kulaklığı yapılandırdım olmadı. Ürünü geri iade etmeli miyim? İnternetten araştırdım bu konuyu başka yaşayan arkadaşlar da varmış ama kesin bir çözüm bulamamışlar. Kulaklığı zaten E-sports maçları için aldım. Bu surround olayını düzgün ve aktif hale getirmem gerek lütfen yardımcı olun. Nedense normal jakları taktığımda ses yöneticisi otomatik olarak kulaklığı ve mikrofonu aktif ediyor lakin USB ile taktığımda benim ses aygıtlarına girip varsayılan aygıtı manuel olarak ayarlamam gerekiyor. Logitechi USB ile taktığımda otomatik olarak kulaklığı ve mikrofunu aktif etmiyor. Kendim varsayılan aygıt olarak ayarlayıp aktif ediyorum fakat yine de sağ kulaklığa ses gelmiyor. Ayrıca Logitech'in kendi programından 7.1 surroundu aktif ettim ve deneme olarak bir ses başlattım. İngilizce olarak bir kadın ''şu an sağ taraftan duyuyorsunuz'' diyor fakat bunu dediğinde soldan veriyor yani bir nevi sağ kulaklığın sesini soldan veriyor. Aynı zamanda Asus Realtek HD Audio ses yöneticimden de bir 7.1 denemesi yaptım. Sağ kulaklığa tıklıyorum, sağdan vermesi gereken melodiyi soldan veriyor. Bu tür şeyler hakkında hiç bilgim yok. Lütfen yol gösterin bana, ne yapmalıyım?