Logitech G430 VS Razer Kraken Pro

Egean35

Kilopat
Daha fazla  
Sizce hangisini almalıyım ? Amazon'dan almayı düşündüğüm için ikisinin de fiyatları aynı. Gruplarda sordum herkes Razer demiş fakat emin olamadım. Versus sitelerinde baktım G430 daha önde gibi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben de Razer düşünüyordum ta ki şu linki görene kadar versus.com/tr/logitech-g430-vs-razer-kraken-pro . 430 çok daha iyi gözüküyor.

Ben bu cumartesi günü Razer Kraken 7.1 aldım ve 2 gün boyunca test etme şansım oldu.

-Dışarıdan hiç ses almıyor.
-Ses kalitesi gerçekten çok güzel.
-Razer synapse sayesinde kendin kalibre edebiliyor ve sesleri ayarlayabiliyorsun.
-Birçok yerde yazılanın aksine uzun süre kullanmama rağmen bir ağrı hissetmedim kulağımda.

Bence bu 2 side değil bende senin gibi bu ikilinin arasında kalmıştım logitech g230 um vardı sonra köpeğim onu parçalıyınca yeni bir kulaklık almak için araştırmaya başlamıştım g430 un tasarımı g230 un tıpa tıp aynısı olduğu için razer almaya karar vermiştim ama sonra aklıma steelseries siberia v2 geldi ve razerla steelseries arasında kaldım bi tane arkadaşım razer kullanıyordu,kulaklarını ağrıttığı ile ilgili bi şikayeti vardı bende steelseries e şans verip steelseries siberia v2 aldım hem görünüşü hoş geliyo hem çok rahat hem mikrafonu çok kaliteli hemde verilen ses hayatımda kullandığım kulaklıklar arasından çıkan en güzel sesti ayrıca 1 tane daha altarnetif var eğer çok mikrafon kullanmıyorsan bir de ses kartın varsa bilgisayarında steelseries siberia raw prism i alabilirsin.

Bence logitech al çünkü ben o kulaklığı media markt ta test etmiştim ve kulaklarını ağrıtmıyor hemde kulakların içinde kalıyor ayrıca ses kalitesi mükemmel. Bence logitech :)
Güncelleme: Ben pazardan everestin kulaklığını gördüm en iyisi hemde 31 TL

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı