Logitech G435 benzeri Gaming kulaklık önerisi

Bütçe
3000

F710Kolu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller.
Hem oyun oynamak hem de dışarıda müzik dinlemek için Logitech G435 modelini kullanıyorum. Tasarım olarak diğer Gaming kulaklıklardan daha şık geliyor, uzunca mikrofonu yok ışıklar falan yok vb. ama yalıtım ve ses konusunda yeterli bulmuyorum.

Dışarıda müzik dinlerken ve evde oyun oynarken kullanabileceğim bir Gaming kulaklık önerebilir misiniz?

Direkt G435 istersen kutu hasarlı outlet ürün var piyasa fiyatının 600-700 lira altında satılıyor. Ben bu tür fırsatları çok kovalıyorum. Bu 2-3 stok geliyor ve tükeniyor.

Ya da Razer,

Direkt G435 istersen kutu hasarlı outlet ürün var piyasa fiyatının 600-700 lira altında satılıyor. Ben bu tür fırsatları çok kovalıyorum. Bu 2-3 stok geliyor ve tükeniyor.

Ya da Razer,

Adam zaten G435 kullanıyorum benzerini arıyorum demiş sen aynı ürünü önermişsin :D

Aynen G435 kullanıyorum, ikinci el almıştım. Kablosuz oyuncu kulaklığı bakıyorum. G435 benzeri gibi Razer Barracuda var galiba.

Aynen G435 kullanıyorum, ikinci el almıştım. Kablosuz oyuncu kulaklığı bakıyorum. G435 benzeri gibi Razer Barracuda var galiba.
Valla Cloud III var, Blackshark V2 nin Wireless'i var. Ben de arıyorum ama kararsızım G Pro X2 ye bakıyorum bende ama fiyatları 10.000TL civarı.

HS80 var fakat o fiyatlara değer mi onu da bilmiyorum. 5000TL idi.

Barracuda'yı da kimse önermedi geçenlerde güzel indirimdeydi.

Tasarım olarak bence Barracuda diğerlerinden daha sade duruyor. Ama ses konusunda bir bilgim yok. G435ten sonra biraz ağır hissettirecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı