Logitech G435 kulaklık alınır mı?

• Konuyu başlatan Vyxin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 17.403
Kablo ile bağlantı sağlandığında düşük gecikme özelliğinden yararlanılabiliyor mu?
Kablo ile bağlantı sağlanamadığını ilk mesajımda belirtmiştim. Yanında gelen dongle ile kablo ile bağlanmışcasına düşük gecikme ile ses verebiliyor.

Kablo ile bağlantı sağlanamadığını ilk mesajımda belirtmiştim. Yanında gelen dongle ile kablo ile bağlanmışcasına düşük gecikme ile ses verebiliyor.
Hocam peki sizce G435 hem dışarda telefonla müzik dinlemek için hem de evde oyun oynarken sesleri dinlemek için alınır, kullanılır mı?

Hocam peki sizce G435 hem dışarıda telefonla müzik dinlemek için hem de evde oyun oynarken sesleri dinlemek için alınır, kullanılır mı?

G435 eğer mikrofonunu kullanmayacaksanız evet alınır. Özellikle tasarımının hem dışarıda hem de evde, bilgisayarda kullanılabilir bir şekilde olması benim hoşuma gidiyor. Sadece fiyatı biraz fazla ama kulaklık çok hafif olduğu için bence tolere edilebilir bir fiyatı var.

G435 eğer mikrofonunu kullanmayacaksanız evet alınır. Özellikle tasarımının hem dışarıda hem de evde, bilgisayarda kullanılabilir bir şekilde olması benim hoşuma gidiyor. Sadece fiyatı biraz fazla ama kulaklık çok hafif olduğu için bence tolere edilebilir bir fiyatı var.
Q10 düşünüyordum bu olay için ama sanırım G435 daha mantıklı.

Bluetooth var mı?
Evet, bulunuyor.

Mikrofonu biraz fazla kötülemişsiniz bence. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve neredeyse sorduğum bütün kişiler mikrofon kalitesinin iyi olduğunu söyledi. Ayrıca kulaklık Discord onaylı bir kulaklık. Elbette yayın falan yapacaksanız bende önermem fakat arkadaşlarla sohbet falan etmede veya oyun içi konuşmalarda herhangi bir problem yaşamadım.

Mikrofon kaliteli ancak sizin önerdiğiniz kulaklıktaki gibi ağız önünde bulunmuyor ki öyle bir kulaklık arıyorsanız bu kulaklığın üst versiyonu G733 var.

Q10 düşünüyordum bu olay için ama sanırım G435 daha mantıklı.
G435 daha iyi bir seçim olacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Evet, bulunuyor.

Mikrofonu biraz fazla kötülemişsiniz bence. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve neredeyse sorduğum bütün kişiler mikrofon kalitesinin iyi olduğunu söyledi. Ayrıca kulaklık Discord onaylı bir kulaklık. Elbette yayın falan yapacaksanız bende önermem fakat arkadaşlarla sohbet falan etmede veya oyun içi konuşmalarda herhangi bir problem yaşamadım.

Mikrofon kaliteli ancak sizin önerdiğiniz kulaklıktaki gibi ağız önünde bulunmuyor ki öyle bir kulaklık arıyorsanız bu kulaklığın üst versiyonu G733 var.

Hocam ben kulaklığın yanına harici mikrofon almayı düşündüğüm için kulaklığın ses performansını sormak istiyorum.Cs de ayak ve silah seslerini düzgün verebiliyor mu?
Yani ses hangi tarafta gibisinden

Evet, bulunuyor.

g435 için söylenenler hakkında ne düşünüyorsunuz hala kullanıyor musunuz? benim amacım tamamen oyun cs çok oynarım önerir misin?

G435 için söylenenler hakkında ne düşünüyorsunuz hala kullanıyor musunuz? Benim amacım tamamen oyun CS çok oynarım önerir misin?

Evet, hala kullanıyorum. Genel olarak müzik ve oyunlarda tatmin edici. Benim için aslında en önemlisi kaliteli olması, pil ömrü, hızlı şarj ve kompakt olması. Yaklaşık 1-2 saatte Full şarj ile normal kullanımlarla 3 gün falan gidiyor. Çok yüksek sesli kullanımlarda 1 gün kadar gidiyor. Otobüs gezisinde çantamda duruyordu ara sıra fark etmeden üzerine baskı uyguluyordum ama hala herhangi bir aksaklık yok. Şunu diyebilirim belki deri olmadığı için rahat olmayabilir diyebilirsiniz ama kulaklık çok ama çok hafif. Uzun süre kullanıp diğer kulaklıkların bıraktığı o acıyı bu kulaklıkta hiç yaşamadım. Bir tek kötü yani deri olmadığı için yükses ses dinlerken sessiz ortamlarda dışarıya ses veriyor. Hatta hoparlör olarak da kullanabilirsiniz. 😁

CS için konuşmak gerekirse, G435'in G PRO desteği yok. Yani ayarlama yapamıyorsunuz direk aldığınız gibi kullanıyorsunuz. Stereo olduğu için bu 7.1 gibi özellik bulundurmuyor. Belki ses kasmada dezavantaj olabilir. Benim deneyimlerime göre aslında ses kasılabilir. En azından sesin nereden geldiğini iyi hissettiriyor. Tabii ben hiç 7.1 gibi bir özelliği denemedim.

Başka sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin yanıtlarım.

Hocam ben kulaklığın yanına harici mikrofon almayı düşündüğüm için kulaklığın ses performansını sormak istiyorum.Cs de ayak ve silah seslerini düzgün verebiliyor mu?
Yani ses hangi tarafta gibisinden
Evet, Stereo olduğu için sesi farklı kanallardan verebiliyor fakat bu 7.1 gibi 7 ayrı kanal bulundurmuyor. Sadece iki kanal. Ancak benim kullandığım kadaryıla iyi bir şekilde ses kasTırı.yor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı