Logitech G435 için ped gönderir mi?

ByFrkn

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ7 13700K Gigabyte Rtx4080 16gb / Suprim 6tb hdd+1tb ssd / 32gb ram /Samsung Odyssey g3 1MS 144Mhz+ HP Omen X 27 Monitör+İpad 8.Nesil (Yayın İçin)
Merhaba arkadaşlar. Logitech G435 modeline sahibim ve çok memnunum. Gerek sesi, rahatlığı, konforu olsun mükemmel bir kulaklık. Fakat bende beyaz rengi olduğu için ped kısmı bayağı bir kirlendi. Acaba Logitech mailine ne yazarsam bana hediye olarak kulaklık pedi ve kafa bandı verirler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kronik bir sorunu varsa ve yırtılma gibi bir şey olsaydı gönderebilirlerdi, ama kirlendiği için göndermezler. Yeni ped alabilirsiniz ama orijinali kadar kaliteli değildir.

Peki orjinal pedler gönderirler mi gönderirlerse ne kadar ücret talep ederler?

Peki aşırı hırpalamadan yıkasam olur mu?

Birde logitechin mail adresi nedir bu konuyla ilgili bir şey yazmak için?

Hocam kulaklığı önerir misiniz? Kablosuz olması lazım sanırım, gecikme problemi oluyor mu?
Yok hocam hiçbir şekilde gecikmesi yok. Bir tek handsfree sorunu var. Oda zaten sadece bluetooth ile bağlı olunca oluyor o yüzden lightspeed özelliğiyle kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok. Bu arada handsfree problemi nerdeyse tüm bluetooth kulak üstü kulaklıklarda lightspeed ile bağlamazsan oluyor.

Yok hocam hiçbir şekilde gecikmesi yok. Bir tek handsfree sorunu var. Oda zaten sadece bluetooth ile bağlı olunca oluyor o yüzden lightspeed özelliğiyle kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok. Bu arada handsfree problemi nerdeyse tüm bluetooth kulak üstü kulaklıklarda lightspeed ile bağlamazsan oluyor.
Şarjı ne kadar gidiyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı