Logitech G435 vs HyperX Cloud III

Bütçe
2000TL - 3500TL
Arkadaşlar sizce hangisi daha mantıklı?

Hayatımda hiç Logitech G435 kullanmadım ama şuan aktif olarak Cloud III kullanmaktayım.

Cloud III hakkındaki yorumlarım şöyle:
-Mikrofon kalitesine kimsenin laf edebileceğini düşünmüyorum. Benim açımdan kristal netliğinde bir ses iletimi var gayet güzel ve fazlasılya yeterli bir mikrofon.
-Ses kalitesi tatmin edici lakin daha önce kullanmış olduğum Cloud II'den bariz bir şekilde düşük.
-Ne bassları çok kuvvetli ne de tiz seslerde çok iyi iş çıkartabiliyor.
-Oyun içerisinde adamların yerini net bir şekilde algılama konusunda ise gayet yeterli. Adamın yerini yanlış algıladığım şuana kadar olmadı.
-DTX özelliği ile ses kalitesi evet artıyor lakin ben ses kalitesi konusunda takıntılıyım üst seviye bir ses olacak diyorsanız bu kulaklıktan istediğiniz performansı alamayabilirsiniz.

Ben basslara ve tizlere önem veriyorum. Ses kalitesi mükemmel olmalı ama mikrofon kalitesine çok ihityacım yok diyorsanız da Cloud II alabilirsiniz ama dediğim gibi Cloud II'nin mikrofon kalitesi gerçekten berbat. Sesiniz muavinmiş gibi bir efekt ile çıkmakta.

Hayatımda hiç Logitech G435 kullanmadım ama şu an aktif olarak Cloud III kullanmaktayım.

Cloud III hakkındaki yorumlarım şöyle:
-Mikrofon kalitesine kimsenin laf edebileceğini düşünmüyorum. Benim açımdan kristal netliğinde bir ses iletimi var gayet güzel ve fazlasılya yeterli bir mikrofon.
-Ses kalitesi tatmin edici lakin daha önce kullanmış olduğum Cloud II'den bariz bir şekilde düşük.
-Ne bassları çok kuvvetli ne de tiz seslerde çok iyi iş çıkartabiliyor.
-Oyun içerisinde adamların yerini net bir şekilde algılama konusunda ise gayet yeterli. Adamın yerini yanlış algıladığım şu ana kadar olmadı.
-Dtx özelliği ile ses kalitesi evet artıyor lakin ben ses kalitesi konusunda takıntılıyım üst seviye bir ses olacak diyorsanız bu kulaklıktan istediğiniz performansı alamayabilirsiniz.

Ben basslara ve tizlere önem veriyorum. Ses kalitesi mükemmel olmalı ama mikrofon kalitesine çok ihityacım yok diyorsanız da Cloud II alabilirsiniz ama dediğim gibi Cloud II'nin mikrofon kalitesi gerçekten berbat. Sesiniz muavinmiş gibi bir efekt ile çıkmakta.

Anladım yanıtınız için teşekkürler. Açıkçası kablolu mu kablosuz mu diye arada çok kaldım kablosuz kullanan arkadaşım çok var onun rahatlığı başka diyorlar karar verememden dolayı da sormak istedim yardımınız için sağ olun.

G435 kullanan bir arkadaş varsa yazarsa çok mutlu olurum😁

Anladım yanıtınız için teşekkürler. Açıkçası kablolu mu kablosuz mu diye arada çok kaldım kablosuz kullanan arkadaşım çok var onun rahatlığı başka diyorlar karar verememden dolayı da sormak istedim yardımınız için sağ olun.

Kablosuz kullanmak gerçekten çok büyük bir rahatlık ama bazen bazı modellerde kablolu versiyonu ile kablosuz versiyonu arasında kalite farklı olabiliyor. Cloud III'te durum böyle mi bilmiyorum. Bu durumda fark var mı diye baktıktan sonra eğer yoksa alabiliyorsanız kablosuz alın. Tabii bir de bilgisayarınız Bluetooth konusun da geri kalmayacağından eminseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı