Logitech G502 alınır mı?

Bütçe
Logitech G502 alınır mı

canris

Centipat
Daha fazla  
Logitech G502 almayı planlıyorum, aktif olarak glorius mode o kullanıyorum. Hafifliği için almıştım hala sapasağlam ve sorunsuz çalışıyor. Sıkıldığımdan ve artık daha farklı bir mouse aradığımdan Logitech G502 düşünüyorum. Sonsuz scroll özelliği işime yaracağından bunu istiyorum açıkçası. Sizce alınır mı? Çok mu ağır, fiyatını hak ediyor mu? Macrosu vs. iyi mi veya var mı?

Düzenleme: Bütçe kısmını istemeden yazdım. Yani yanlışlık oldu.

Logitech G502 almayı planlıyorum, aktif olarak glorius mode o kullanıyorum. Hafifliği için almıştım hala sapasağlam ve sorunsuz çalışıyor. Sıkıldığımdan ve artık daha farklı bir mouse aradığımdan Logitech G502 düşünüyorum. Sonsuz scroll özelliği işime yaracağından bunu istiyorum açıkçası. Sizce alınır mı? Çok mu ağır, fiyatını hak ediyor mu? Macrosu vs. iyi mi veya var mı?

G502 hero alınmaz, G502X alınır.

Bütçe nedir daha iyisi bulunur belki.

Logitech üzeceğini sanmıyorum ama eminim arkadaşlar bu fiyatlara daha iyi mouse önerirler. Ben alacak olsam düşünmem çünkü seviyorum logitech ürünlerini. Yazılımı da çok başarılı buluyorum.

Logitech üzeceğini sanmıyorum ama eminim arkadaşlar bu fiyatlara daha iyi mouse önerirler. Ben alacak olsam düşünmem çünkü seviyorum Logitech ürünlerini. Yazılımı da çok başarılı buluyorum.

Direkt almayı planlamıyorum, acil bir durum yok. Önerilere her zaman açığıyım, tavsiyeler üzerinden araştırma yapabilirim.

Direkt almayı planlamıyorum, acil bir durum yok. Önerilere her zaman açığıyım, tavsiyeler üzerinden araştırma yapabilirim.
G502 hero çift tiklayan switch kullanıyor, baya ağır ve eski, G502X daha yeni çift tiklamiyor çünkü yeni optik switch kullanıyor ve daha hafif. Ikiside aynı sensör olan Hero 25K kullanıyor gayet yeterli, hala esporcular Hero 25k kullanan fare kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı