Logitech G502 Hero vs Razer Basilisk V3 X HyperSpeed

Bütçe
2200

Feridun25

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bu iki mouse arasında kaldım. Açıkçası arada kalma nedenim ilk defa kablosuz mouse almayı düşünüyorum ve Razer tarafında bu farenin 1-2 tanıtım videosundan başka bir video bulamam, siz olsanız bu 2 mouse arasından hangisini tercih edersiniz? Başka fare önerecekseniz de Gaming Gen'den önerirseniz sevirim indirim kullanacağım çünkü, elim orta ile büyük arası büyüklükte.

Sırf meraktan G502 aldım ve bugün elime ulaştı. Şunu söyleyebilirim ki almayın. Ağır olacağını tahmin ediyordum ama 50 gr fare ile karşılaştırınca cidden fare gitmiyor gibi hissettiriyor. FPS oynamayan biri bile almasın yani o kadar diyim. Evet malzeme kalitesi olarak sağlam fare lakin oyun için ideal değil kesinlikle. Benim alma sebebim hem iş hem de oyun içindi. Scroll kesinlikle çok işe yarıyor oyun dışında. Ağır fareye alışkın olan biri çok rahatsız olmayabilir lakin 60 gr ve altındaki fareleri deneyimleyen biri için alışılacak bir durum yok ortada.

Sırf meraktan G502 aldım ve bugün elime ulaştı. Şunu söyleyebilirim ki almayın. Ağır olacağını tahmin ediyordum ama 50 gr fare ile karşılaştırınca cidden fare gitmiyor gibi hissettiriyor. FPS oynamayan biri bile almasın yani o kadar diyeyim. Evet malzeme kalitesi olarak sağlam fare lakin oyun için ideal değil kesinlikle. Benim alma sebebim hem iş hem de oyun içindi. Scroll kesinlikle çok işe yarıyor oyun dışında. Ağır fareye alışkın olan biri çok rahatsız olmayabilir lakin 60 gr ve altındaki fareleri deneyimleyen biri için alışılacak bir durum yok ortada.

Kral kutunun içinden 5 gen bir küçük kutu çıkıyor onun içinde mouse ağırlıkları var haberin olsun onları mouse ye takabilirsin YouTube'dan video izle istersen illaki vardır videosu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı