Razer Basilisk V3 vs Logitech G502 Hero

Hocam bende almayı düşünüyorum da önerir misiniz Basilisk v3'ü?
Hocam beklentinize bağlı, ben çok üst düzey rekabetçi FPS oyuncusu değilim. Hep AAA oyunlar oynarım, %90 oyunlarımı gamepad ile oynuyorum zaten. Benim için çok fazla bile bir mouse :). Valorant'ta Makro atadım mesela gayet kolaydı, 26.000 DPI oluşu hassasiyet ayarlamamda kolaylık sağladı. Atanabilir tuşları hem Google kullanırken, hem oyunlarda çok kullanıyorum. Büyük kolaylık açıkçası. Ergonomik yapısıda güzel. 1.90 boyundayım, ellerim biraz büyük ona rağmen rahatlıkla avuç içi tutuş yapıyorum. Baş parmak desteği de çok başarılı buldum. Dediğim gibi benim gibi bir oyuncu için fazla bile kalıyor mouse :).

Hocam beklentinize bağlı, ben çok üst düzey rekabetçi FPS oyuncusu değilim. Hep AAA oyunlar oynarım, %90 oyunlarımı gamepad ile oynuyorum zaten. Benim için çok fazla bile bir mouse :). Valorant'ta makro atadım mesela gayet kolaydı, 26.000 DPI oluşu hassasiyet ayarlamamda kolaylık sağladı. Atanabilir tuşları hem Google kullanırken, hem oyunlarda çok kullanıyorum. Büyük kolaylık açıkçası. Ergonomik yapısıda güzel. 1.90 boyundayım, ellerim biraz büyük ona rağmen rahatlıkla avuç içi tutuş yapıyorum. Baş parmak desteği de çok başarılı buldum. Dediğim gibi benim gibi bir oyuncu için fazla bile kalıyor mouse :).

Teşekkürler hocam iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı