Razer Basilisk V3 vs Logitech G502 Hero

Logitech g502 hero'yu tavsiye ederim çok rahat ve ağır bir mouse, şu anda kullandığım Logitech g502 X LightSpeed
IMG-20250207-WA0001.jpeg

Hocam merhaba razerdan halen memnun musunuz ben normalde 502 sececektim ama kronik sorunu var imiş ben aslinda makrolu bir fare istiyordum (minecraft) basilisk v3 nasil sizce makro atama flan bir aciklarsaniz sevinirim
Hocam selamlar, öncelikle mousedan çok memnunum ama şöyle bir durum var ikimizin beklentileri farklı olabilir. Ben daha çok AAA oyunları gamepad ile oynayan biriyim. Yani mousedan çok bir beklentim yok. Güzel mouse bana göre. Hatta bana fazla bile :). Makro konusunda ben uygulamadan memnun kaldım açıkçası. Valorant'ta zıplama makrosu vs yaptım. Çok rahattı yani. Tuş atamaları vs olsun çok kolaylık sağlıyor bana.

Hocam merhaba Razer'dan halen memnun musunuz ben normalde 502 sececektim ama kronik sorunu var imiş ben aslinda makrolu bir fare istiyordum (Minecraft) Basilisk V3 nasıl sizce makro atama flan bir aciklarsaniz sevinirim

Ben de yakın zaman içinde mouse alacağım hep sizin dostların forumlarını takip ediyorum. Hem de fikir sahibi olmaya çalışıyorum. Benim de mousetan aşırı beklentim yok. Bir Valorant oynuyorum. Gerisi gamepad. Benim araştırmam. Razer bu alemin iPhone gibi. Razer V3 sektörü biraz çeşitliliği olan marka.

Ben de yakın zaman içinde mouse alacağım hep sizin dostların forumlarını takip ediyorum. Hem de fikir sahibi olmaya çalışıyorum. Benim de mousetan aşırı beklentim yok. Bir Valorant oynuyorum. Gerisi gamepad. Benim araştırmam. Razer bu alemin iPhone gibi. Razer V3 sektörü biraz çeşitliliği olan marka.
Beklentilerimiz aynı o zaman hocam. Basilisk v3 sizi de çok memnun edecektir :).

Beklentilerimiz aynı o zaman hocam. Basilisk V3 sizi de çok memnun edecektir :).

Akrabam bu ürünü aldı. Yıllarıdır ben şimdi Logitech G700s kullanıyorum. Mecburen değiştirmek zorundayım basmıyor bazen. Sağ baş parmak çıkıntısı alıştığım için mouse kalitesi de önemsiz kalıyor. İnceledikçe neyin önemli olduğu önemli. Sağ baş parmak çıkıntısı benim için önemli. Kablolu mu olsun kablosuz mu olsun hala karar veremedim.:)

Akrabam bu ürünü aldı. Yıllarıdır ben şimdi Logitech G700s kullanıyorum. Mecburen değiştirmek zorundayım basmıyor bazen. Sağ baş parmak çıkıntısı alıştığım için mouse kalitesi de önemsiz kalıyor. İnceledikçe neyin önemli olduğu önemli. Sağ baş parmak çıkıntısı benim için önemli. Kablolu mu olsun kablosuz mu olsun hala karar veremedim.:)
Bu mouse daha iyi gözüküyor teknik olarak. Basilisk V3 ergonomik yapısı bence güzel. Baş parmak çıkıntısı rahat. Benim eller biraz büyük ona rağmen elim rahat ediyor. En temizi vatan, itopya gibi mağazalara gidip mouseu elinize almanız.

Bu mouse daha iyi gözüküyor teknik olarak. Basilisk V3 ergonomik yapısı bence güzel. Baş parmak çıkıntısı rahat. Benim eller biraz büyük ona rağmen elim rahat ediyor. En temizi vatan, İtopya gibi mağazalara gidip fareyi elinize almanız.

Evet o dediğinizi yapacağım. Ramazan ayı oruç diye bayram veya bayramdan sonrası artık. Klavye de alacağım bir tane. Razer Ornata V3 benim işimi görür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı