Logitech G502 mi ASUS Pugio veya Gladius 2 mi?

armgar

Centipat
Daha fazla  
Aslında Logitech'e kesin olarak karar kılmıştım fakat bir arkadaşım Logitech çok çabuk arza yapar dediği için vaz geçmek üzereyim. ASUS mouse kullanan var mı? Bunlar dışında 600-700 fiyat bandında oyuncu (FPS) Mouse'u önerir misiniz?

Hocam merhabalar, 600-700 bandında bir sürü tür önerebilirim, ama ilk olarak şunu söyleyeyim Razer markasının Razer Viper diye bir mouse modeli var. Logitech G Pro'dan vs. daha kaliteli bir mouse modeli, ne kadar razer'i kötülesek ve gösteriş markası desek'te adamlar bu sefer gerçekten kaliteli bir iş çıkarmış. Bir kontrol atmanızı öneririm. Sensör ağırlık gibi faktörler'de gerçekten çok öndeler.

Fiyatı düşünce alabilirsiniz.

Logitech tokatlar, kaç yıldır kullanıyorum hala bozulmadı G300S.

Logitech'in genel bir sorunu var sıkıntı yaşamayan olduğu kadar yaşan da mevcut mâalesef. O yüzden Logitech G PRO gibi yüksek bütçeli bir Mouse'un bile çift tıklama gibi sorunları olduğu bir markadan alışveriş yapmamalı diye düşünüyorum. Gün gelir tüm sorunları düzeltirler, işte o zaman alınır.

Logitech'in genel bir sorunu var sıkıntı yaşamayan olduğu kadar yaşan da mevcut mâalesef. O yüzden Logitech G PRO gibi yüksek bütçeli bir Mouse'un bile çift tıklama gibi sorunları olduğu bir markadan alışveriş yapmamalı diye düşünüyorum. Gün gelir tüm sorunları düzeltirler, işte o zaman alınır.
Gerekmedikçe kalın cümle kullanmayın lütfen.

Logitech tokatlar, kaç yıldır kullanıyorum hala bozulmadı G300S.

Bende de G300s var şu anda flickshot gibi ani reflexlerde sıkıntı yaşıyorum anında aşağı çekiyor her modelinde sıkıntı olacak değil zaten.
Hocam merhabalar, 600-700 bandında bir sürü tür önerebilirim, ama ilk olarak şunu söyleyeyim Razer markasının Razer Viper diye bir mouse modeli var. Logitech G Pro'dan vs. daha kaliteli bir mouse modeli, ne kadar razer'i kötülesek ve gösteriş markası desek'te adamlar bu sefer gerçekten kaliteli bir iş çıkarmış. Bir kontrol atmanızı öneririm. Sensör ağırlık gibi faktörler'de gerçekten çok öndeler.
Viper a göz atacağım rival 600 hakkında bi bilgin var mı acaba? Özellikle sniper tuşu olarak adlandırılan baş parmak yerindeki tuş benim hoşuma gidiyor.

1- Gerekmedikce kalin yazi kullanmayin.
2- Cift tiklama sorununu garantiye gonderseniz yenisini verirler zaten. Markayi karalamayin durduk yere.

Fiyatı düşünce alabilirsiniz.

Endgame Gear neden o kadar pahalı ne özelliği var acaba diğerlerinden farklı olarak.
Şu an kullanıyor musun o mouse u

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı