Logitech G510 kullanıyorum. Bakabilirsiniz çok hoş bir klavye, ışıklandırması da istediğiniz gibidir diye düşünüyorum. 250-300 bandında seyrediyor sıfır fiyatı da bütçeniz dahilinde.
Ben İngiltere'de yaşıyorum. Fiyat farkı var, bakayım ama senin için. Bir şey alıyorsan iyisini al ömürlük olsun. Ben G910 almasam G710 alacaktım. Ya da G510S al.
Logitech G510 kullanıyorum. Bakabilirsiniz çok hoş bir klavye, ışıklandırması da istediğiniz gibidir diye düşünüyorum. 250-300 bandında seyrediyor sıfır fiyatı da bütçeniz dahilinde.
Ben İngiltere'de yaşıyorum. Fiyat farkı var, bakayım ama senin için. Bir şey alıyorsan iyisini al ömürlük olsun. Ben G910 almasam G710 alacaktım. Ya da G510S al.
O kadar bir abartı istiyor iseniz Razer ürünlerine bakabilirsiniz. Işıklandırma anlamında Logitech'ten çok daha başarılı. Ancak fiyat farkı da ciddi anlamda var. Razer ürünlerinin 2. ellerine bakabilirsiniz, temiz kullanılmış bir ürün düşürebilirsiniz. Fakat ben şahsen Razer ürünlerinden haz etmiyorum, fiyatları gereksiz şişik geliyor bana.