Logitech G502 Oyun Mouse İncelemesi

Can08

Hectopat
Daha fazla  
Yeni aldım çok güzel, herkese tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G910. Kutu açılım video var, kısa bir sure sonra inceleme videosu geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İncelemeler güzel olmuş hocam eline sağlık. Klavye ışıklandırması çok hoşuma gitti ama pahalı, beni aşar. :D

Birazcık öyle. Ben de CS:GO'ya başladım. Sonra set alayım dedim o seti aldım. Tamamdır hepsi. :neo:

300 liraya önerebileceğin klavye var mı? Bunu alırken araştırma yapmışsındır mutlaka. Tek isteğim ışıklandırmasının güzel olması.

300 liraya önerebileceğin klavye var mı? Bunu alırken araştırma yapmışsındır mutlaka. Tek isteğim ışıklandırmasının güzel olması..
Logitech G510 kullanıyorum. Bakabilirsiniz çok hoş bir klavye, ışıklandırması da istediğiniz gibidir diye düşünüyorum. 250-300 bandında seyrediyor sıfır fiyatı da bütçeniz dahilinde.

Ben İngiltere'de yaşıyorum. Fiyat farkı var, bakayım ama senin için. Bir şey alıyorsan iyisini al ömürlük olsun. Ben G910 almasam G710 alacaktım. Ya da G510S al.

Logitech G510 kullanıyorum. Bakabilirsiniz çok hoş bir klavye, ışıklandırması da istediğiniz gibidir diye düşünüyorum. 250-300 bandında seyrediyor sıfır fiyatı da bütçeniz dahilinde.
Hocam çok güzel öneri bayıldım klavyeye. Ancak sanırım biraz abartı istiyorum, ışıklandırması çok az daha başarılı olsa düşünmeden alırdım.

Ben İngiltere'de yaşıyorum. Fiyat farkı var, bakayım ama senin için. Bir şey alıyorsan iyisini al ömürlük olsun. Ben G910 almasam G710 alacaktım. Ya da G510S al.
Teşekkür ederim hocam. Anlaşılan biraz daha para biriktireceğim. Videolara devam et gayet başarılı olmuş.

Hocam çok güzel öneri bayıldım klavyeye. Ancak sanırım biraz abartı istiyorum, ışıklandırması çok az daha başarılı olsa düşünmeden alırdım.
O kadar bir abartı istiyor iseniz Razer ürünlerine bakabilirsiniz. Işıklandırma anlamında Logitech'ten çok daha başarılı. Ancak fiyat farkı da ciddi anlamda var. Razer ürünlerinin 2. ellerine bakabilirsiniz, temiz kullanılmış bir ürün düşürebilirsiniz. Fakat ben şahsen Razer ürünlerinden haz etmiyorum, fiyatları gereksiz şişik geliyor bana.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı