Logitech G502 Oyun Mouse İncelemesi

O kadar bir abartı istiyor iseniz Razer ürünlerine bakabilirsiniz. Işıklandırma anlamında Logitech'ten çok daha başarılı. Ancak fiyat farkı da ciddi anlamda var. Razer ürünlerinin 2. ellerine bakabilirsiniz, temiz kullanılmış bir ürün düşürebilirsiniz. Fakat ben şahsen Razer ürünlerinden haz etmiyorum, fiyatları gereksiz şişik geliyor bana.
Aynen öyle inanılmaz hoşuma gidiyor benim de Razer ürünleri, ama fiyatı antipatik geliyor, açıkçası fazla abartılı. Amazon'dan sipariş olaylarından anlasam oradan sipariş vereceğim ama o konuda da bilgim yok. En iyisi 2. el Razer klavye aramak sanırım. Teşekkürler yardımlar için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne demek, Amazon'dan sipariş aslında o kadar karmaşık değil. Ürünün fiyatı 100 dolar altı ise vergi dahi ödemeden direk sokabiliyorsunuz ülkeye. 100 dolar üzeri ise x1.18 yapmak gerekiyor. Kargo hariç bu belirttiğim fiyata tabii ki. 90 dolar ürün, 25 dolar kargo var ise 100 dolar altı sayılır, ürün sorunsuz geçer. Ve her zaman devlet postası tercih edin. Özel şirketlerin farklı prosedürleri olabiliyor, size saçma sapan 20 sayfalık evrak doldurtabiliyorlar kendi merkezlerine çağırıp. Son olarak da kutudan buradaki gibi salatalık falan çıkmıyor. Türkiye'deki gibi her şeye "Kullanıcı hatası, kontrol edip alsaydın." denmiyor ya da müşteri hizmetlerini aradığınızda kebap salonu numarası çıkmıyor. Üretim hatası olan 43 dolarlık gitar çantasını mail olarak fotoğraf ile yolladığımda firma ürünü benden alıcı ödemeli olarak kargolamamı istedi. 1 hafta içinde de hatalarından dolayı üzgün olduklarını ve eğer istersem para iadesi yapacaklarını (ilk başta alır iken ödediğim kargo ücreti dahil.) Ya da istersem herhangi bir istediğim ürünlerini yollayabileceklerini, kargo onlara ait olmak üzere belirttiler. Çekinmeyin derim Amazon'dan, Ebay'den bir ürün almaya. Satış sonrası alacağınız hizmet buradakinden kat be kat iyi olacaktır, alırken cebinizde kalacak olan para da cabası.

O kulaklık G430 mu?

Ilk videodaki arkadaş Arsız Bela'ya nasıl da benziyor :D Şaka yapıyorum yanlış anlaşılmasın :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı