Logitech G502 vs Razer Deathadder Chroma

• Konuyu başlatan Bal Kabağı
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.702
Bakın bu sizin nasıl kullanacağınıza bağlı. Eğer siz çok tuş kullanacaksanız G502'yi seçiceksiniz. Kullanım amaçlarınıza göre seçmeniz gerek onun özelliği daha iyiymiş felan bunlar hikaye.

Evet , G502 benim için tam yerinde bir Mouse fakat çoğu kişi G502 VS DeathAdder konularında DA'yı tavsiye ediyor. Tuş değil de , sadece peformans (aim alma , ergonamiklik) açısından bakacak olursak hangisi daha iyidir?

Performans açısından razer tabiiki iyidir. SS istemiyorum dedin bu yüzden bu ikisi arasında karşılaştırma yaparsak bende ikisi arasındayım bende ikisinden birini alacağım bu yüzden kafamda şöyle karşılaştırdım; hard bi oyuncu olmadığım için g502 deki 11 tuş benim için fazla ve gereksiz klavyeyi mousepadi razer yapınca zaten mouse da razer olsun dedim ayrıca razerin ergonomik performansıda iyidir. Logitech kötü demiyorum sakın yanlış anlama eğer hard mmo rpg tarzı bi oyuncuysan g502 makro tuşlarını kullanıcaksan alabilirsin he kullanmicam diyosan kesinlikle razer öneririm 2 gün sonra bende da chroma alıcam.

Sanırım DeathAdder benim için daha iyi. MMORPG oyunları daha yeni yeni oynamaya başladım ve acelesi yok. :) Klavye alırım artık MMORPG içinde. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı