Razer Deathadder Chroma vs Logitech g502

Deathadder Chroma vs G502

• Razer Deathadder Chroma

Oy: 8 66,7%
  • Logitech G502

Oy: 4 33,3%
  • Steelseries Sensei Raw

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    12

72837

Megapat
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Seçtiğiniz mousea göre mousepad de önerirseniz sevinirim.

Ek olarak. Türkiye fiyatları uçuk olduğundan Amazon'dan alacağım. Garanti olmayacak tabi. Eğer ürün bozuk çıkarsa yapabileceğim bir şey var mı?

Edit : Kafam birazda Sensei Raw'da kaldı onuda ekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende deathadder alcam 200 lira amazonda al gitsin iyi fare ama sensei de güzel steelseries le razerın çok farkları yok bide altına firefly aldımmı tamamdır.

Ayrıca aral game tarafından yurtdışından gelenlerde razerın 1 yıl uluslararası garantisi var diye biliyorum.bende başta öyle diyodum.şu anda elimde neler neler var türkiyede olmayan hepsini getirttim razer dışındada bi sorunla karşılaşmadım.temiz kullanırsan sen anlamadan garantisi bile biter.iyi günler

razer deathadder chroma ve razer goliathus mousepad speed edition kullanıcısıyım. İkisi de gayet kaliteli ve ilk kullandığım günden beri memnunum.Verdiğin parayı sonuna kadar hakedecektir.

Hangisini alırsan al pişman olmazsın bence. Ben G502 kullanıyorum memnunum. Hem oyunlarda hem boştayken 11 tuşa atadıklarım beni çok rahat ettirdi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı