Razer Deathadder Chroma VS Logitech G502

Razer Deathadder Chroma mı Logitech G502 mi

• Razer Deathadder Chroma

Oy: 14 66,7%
  • Logitech G502

Oy: 7 33,3%

• Oy verenlerin toplamı
    21
Kesinlikle Razer Deathadder kalitesi ve performansı tartışılmaz.

Ben Palm Grip şeklinde tutuyorum. Yani farenin tümünü kaplayacak şekilde. Daha önce hiç Gaming Mouse kullanmadım. Şuan ki Mouse çok küçük ve rahat edemiyorum.

Ben Palm Grip şeklinde tutuyorum. Yani farenin tümünü kaplayacak şekilde. Daha önce hiç Gaming Mouse kullanmadım. Şuan ki Mouse çok küçük ve rahat edemiyorum.
Iki farede sizin tutus seklinize uyum saglar. Onemli olan su; Deathadder daha cok fps oyuncularina hitab eden bir fare, uzerinde cok fazla tus kalabaligi yok. Basit, rahat ve kullanisli. G502 ise genele hitab eden bir mouse, uzerinde biraz fazla tus var. Ne istediginizi bilerek alirsaniz iki urunde memnun eder.

Ben hem Counter Strike Go oyuncusuyum hemde lol oynuyorum. Daha önce hiç fazladan tuş kullanmadım. Yani benim bildiğim farede 3 tuş var. Ben basit ve kaliteli bir fare arıyorum. Bu fazladan tuşları ne için kullanabilirim?

2 fareyide kullanmış biri olarak + ss rival'da kullandım. Kesinlikle iki fare arasında Deathadder seçmelisin. Gerek konforu gerek performansı çok daha iyi. Ama steelseries rival ile Deathadder arasında kesinlikle rival almanı tavsiye ederim.

Steelseries Rival kuzenimde var. Denemişliğim var yani o fareyide. Fakat ben yeni fareler denemek istediğim için bu ikisi arasında kaldım. Çoğu kişi Deathadder dediği için büyük ihtimalle bunu alcam. Fakat yinede yorum yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı