Logitech G512 Carbon GX Red alınır mı?

VinZaeL

Hectopat
Katılım
20 Temmuz 2020
Mesajlar
163
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar oncelikle selamlar. Cogunlukla FPS oyunlari oynayan biri olarak bu klavyenin red Switch'ini almak istiyorum ama brownu da var. Kendi sitesinde baktigimda brown Switch FPS oyunlar için red Switch'de MMO oyunlar için oldugunu soyluyor. Hangi Switch'i almalıyım?
 
 

Hocam attiginiz seye bakilirsa red daha mantikli gibi ya da hiç Logitech klavye almamak daha mantikli. 😅
 
Marka konusu size kalmış ama ben klavyede Logitech'e pek yaklaşmamayı tercih ediyorum. Kulaklık ve farede genel olarak başarılı ama.

Yurt disinda yasiyorum. Hazir bir PC satin aldim ve diger esyalarida listeledim icimde ukte kalmadi ama monitoru bir ust model almak için klavyeden kismak zorunda kaldim. O yuzden indirimde olan 500-600 birimlik klavyelere bakiyorum. İndirimde olanlar da Logitech G PRO, Logitech G512, HyperX alloy Elite RGB ve HyperX alloy Origins. Bunlar arasinda sizin tavsiyeniz ne olurdu?
 
Yurt disinda yasiyorum ve hazir bir PC satin aldim ve diger esyalarida listeledim icimde ukte kalmadi ama monitoru bir ust model almak için klavyeden kismak zorunda kaldim. O yuzden indirimde olan 500-600 birimlik klavyelere bakiyorum. İndirimde olanlar da Logitech G PRO, Logitech G512, HyperX alloy Elite RGB ve HyperX alloy Origins. Bunlar arasinda sizin tavsiyeniz ne olurdu?
Alloy Elite veAlloy Origins derim ben.
 

Geri
Yukarı