Logitech G533 997 TL'ye alınır mı?

Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Valorant, LoL, CS:GO gibi. Ama tabii müzik ve film performansıda benim için çok önemli.
Oyuncu kulaklıklarında müziği geçtim ama film kalitesi oldukça düşük oluyor bir müzik kulaklığa göre.
Müzik gerçekten önemliyse Blackshark V2 olabilir. Çünkü sesi oldukça dengeli ve bası da olan bir kulaklık fakat yazılımı sorunlu şu an bu modelin.
Fakat sorunları düzelmişse Logitech G PRO X olabilir. Daha sağlam ve mikrofonu çok daha iyi bir kulaklık. Sesi kısık gibi sorunları vardı.

Oyuncu kulaklıklarında müziği geçtim ama film kalitesi oldukça düşük oluyor bir müzik kulaklığa göre.
Müzik gerçekten önemliyse Blackshark V2 olabilir. Çünkü sesi oldukça dengeli ve bası da olan bir kulaklık fakat yazılımı sorunlu şu an bu modelin.
Fakat sorunları düzelmişse Logitech G Pro X olabilir. Daha sağlam ve mikrofonu çok daha iyi bir kulaklık. Sesi kısık gibi sorunları vardı.

Peki Cloud 2 için indirim beklesem 700 TL gibi bir fiyata alsam beni üzer mi?

Peki Cloud 2 için indirim beklesem 700 TL gibi bir fiyata alsam beni üzer mi?
Yani size kalmış ses çok kişiseldir kimisi beğenir kimisi beğenmez. İade kabul eden yerden alın beğenmezseniz güzel değil diye iade ediniz.
Bütçeniz zorlanıyorsa düşünebilirsiniz. Ama ben şahsen tercih etmezdim düzenli bir para geliriniz varsa biraz koyup iyi almak gerekebilir.

Yani size kalmış ses çok kişiseldir kimisi beğenir kimisi beğenmez. İade kabul eden yerden alın beğenmezseniz güzel değil diye iade ediniz.
Bütçeniz zorlanıyorsa düşünebilirsiniz. Ama ben şahsen tercih etmezdim düzenli bir para geliriniz varsa biraz koyup iyi almak gerekebilir.

Düzenli bir gelirim var evet. Anladığım kadarı ile sizin tavsiyeniz G Pro X oldu.
Asla üzmez, indirim beklemenizi öneririm.

Bekleyemezseniz rakibi Fury X'de olabilir.

Teşekkür ederim. Beklemeyi düşünüyorum. Ocak'da gümrük vergisi düşecek diye biliyorum ama.

Corsair Void Elite'da alınabilir. Film, FPS için ayrı modlar ayarlanabiliyor. İstediğiniz ayarı da yapabiliyorsunuz aynı zamanda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı