Logitech G533 Alınır mı?

COVID-19'dan çekinmiyorsanız eğer AVM'ler açıldığı için Teknosa, Mediamarkt gibi mağazalara gidip, denemek en güzeli olur. Tabii hiçbir bilgim yok mağazaların açık olup, olmadığı ile ilgili.
Kulaklık konusu cidden şakaya gelmiyor. Beklentiler çok farklı oluyor. Bir kere istediğimizi tutturduğumuz zaman ise yerine yenisini almaya çekiniyoruz. Aynı örnek mouse'lar içinde geçerli.
Açıkçası çekiniyorum. O yüzden her ne kadar Trabzon'da yasak olmasa da bir yere gidesim yok. Kaldı ki gitsem bile bu ürünü burada deneyimleyeceğim yer bulamam. O yüzden kullanan birini bulunca sormak istedim. :)

Açıkçası çekiniyorum. O yüzden her ne kadar Trabzon'da yasak olmasa da bir yere gidesim yok. Kaldı ki gitsem bile bu ürünü burada deneyimleyeceğim yer bulamam. O yüzden kullanan birini bulunca sormak istedim. :)
Zaten ben de zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayı tavsiye etmiyorum. Şakaya gelmez bu durumlar. Kendimizi düşünmesek bile ailemizdeki büyükleri düşünmemiz gerekir.
Her insanın farklı kulak zevki oluyor. Bu yüzden çoğu kulaklık önerisi konuları altında tartışmalar çıkıyor.
Şansınıza kalacak maalesef alacağınız kulaklık. Umarım istediğiniz gibi olur. :)

Hocam Logitech kullanmış olduğum kulaklık bozulduğu için bana G533 gönderebileceklerini söylüyor. Siz ne dersiniz bu konuya. Önceki kulaklığım G433.

Bence almalısın. Ben 3 aydır kullanıyorum ve memnunum G533'ten. Ses kalitesi iyi bir kulaklık. 7.1 performansı da çok güzel. Bağlantı sorunu da yok, hiç kopma olmadı.

@dogant COVID-19'dan çekinmiyorsanız eğer AVM'ler açıldığı için Teknosa, MediaMarkt gibi mağazalara gidip, denemek en güzeli olur. Tabii hiçbir bilgim yok mağazaların açık olup, olmadığı ile ilgili.
Kulaklık konusu cidden şakaya gelmiyor. Beklentiler çok farklı oluyor. Bir kere istediğimizi tutturduğumuz zaman ise yerine yenisini almaya çekiniyoruz. Aynı örnek Mouse'lar içinde geçerli.

3 Ay önce aldım kulaklığı, teşekkür ederim :)

Bence almalısın. Ben 3 aydır kullanıyorum ve memnunum G533'ten. Ses kalitesi iyi bir kulaklık. 7.1 performansı da çok güzel. Bağlantı sorunu da yok, hiç kopma olmadı.

3 Ay önce aldım kulaklığı, teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı