Logitech G533 vs G633

Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Almayı düşündüğüm kulaklık: Logitech G533 Kablosuz Gaming Kulaklık
A
ncak bazı yorumlar gördüm ve LOGITECH G633 ARTEMIS SPECTRUM 7.1 GAMING HEADSET mi tercih etmeliyim? Kararsız kaldım. Acilen karar vermem lazım çünkü şu anki kulaklığımın kablosu bozuldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G533 kullanıyorum, Tavsiye ederim. Müzik yada oyun da gayet güzel performans alıyorum. Şarj ı 15 saat e yakın gidiyor. Çok fazla incelemesi var İnternet de izlemeni öneririm.

Logitech G533 kullanıyorum, Tavsiye ederim. Müzik yada oyun da gayet güzel performans alıyorum. Şarj ı 15 saat e yakın gidiyor. Çok fazla incelemesi var İnternet de izlemeni öneririm.
Inceleme izledim çok hoşuma gitti ancak bi yorum görmüştüm o tedirgin etmişti ama şimdi o da kalmadı teşekkür ederim.
G533 daha iyi bass'a, G633 ise daha iyi mid ve tize sahip. Mikrofon olarak G633 daha iyi. Konfor olarak ikisi de vasat denebilecek seviyede.

Bütçe verirseniz ve anakartınızı belirtirseniz daha iyi öneriler yapabiliriz.
Bütçe en fazla 1.300TL laptop kullanıyorum ancak yakında toplama bilgisayar almayı düşünüyorum
G533 daha iyi bass'a, G633 ise daha iyi mid ve tize sahip. Mikrofon olarak G633 daha iyi. Konfor olarak ikisi de vasat denebilecek seviyede.

Bu arada marka fark etmez aslında ben Logitech Pro X düşünüyordum ama galiba henüz piyasada yok.

Önerinizi bekliyorum bu arada kulaklık kadar mikrofonuda kaliteli olursa sevinirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı