Tüm yazıyı okudum ve şimdi görüşlerimin değil, tecrübelerimin
@loneytunes nickli arkadaşa ne kadar ters düştüğünü yazacağım.
Her şeyden önce bu zamana kadar sahip olduğum kulaklıkları ve şu anda sahip olduğum kulaklıkları belirteyim baştan sona: Steelseries Siberia V2 Frostblue, Siberia V3 Prism Grey, HyperX Cloud II, Logitech G633, Logitech G933.
Konuyu okumayan arkadaşlar için özet geçeyim Logitech'i gömüp Steelseries'i üst seviye kulaklık segmentinin "Tek" iyi markası gibi lanse eden (sanarsınız SS'den paraya bağlanmış reklam yapıyor) bir arkadaşla SS'in kulaklık segmentinde rakipsiz bir firma olmadığını, üst segmentte Logitech'in aynı fiyat aralığında özellik bakımından birkaç noktada üstün olduğunu belirten bir arkadaşın birbirlerine karşı fikir savaşı
Şimdi loneytunes adlı arkadaş Logitech'in uzun vadeli kullanımlarda rahat edememe, aksaklıklar yaşanması (aksaklıkla neyden bahsetmiş anlayamadım) alınırsa pişman olunacağı, yüksek meblağlar ödendiği halde çok kalitesiz bir ürün olacağından yakınmış.
Ben 05.06.2015 tarihinde Siberia V3 Prism modelli kulaklığımın garanti sonucu para iadesiyle aldığım Logitech G633 kulaklığımla, bu arkadaşın düşüncelerine karşı benim tecrübelerimi paylaşacağım.
Evet yukarıda da belirttiğim üzere kulaklığı 05.06.2015 tarihinden beri kullanıyorum bahsettiğiniz üzere aldıktan 2 ay sonra bir sıkıntı yaşamadım veya sizin değiminizle "çok yakın bir zamanda" pişman olmadım. Kulaklığı haftanın 7 günü 10-12 saatlik seanslarla kullandım (hala kullanıyorum) kafamın üstünde bir baskı, ağrı, kulaklarımda terleme, kulaklarımı acıtma gibi bir sıkıntıyla 2015 yılından bu yana karşılaşmadım. Garantiyle ilgili sıkıntılar yaşarsınız demişsiniz başımdan geçen bir olayı anlatayım. Uzun süre bilgisayarda kullandıktan sonra birazda PS4'e vakit ayırmak için kulaklığı PS4'e taşıdım ancak bildiğiniz üzere Sony'nin kendi kulaklığı hariç USB yoluyla bağlanan tüm kulaklıklar full performans veremiyor maksimum sese ayarladığınız halde, kulaklık çok düşük bir seste çalışıyor bundan dolayı, G633'ün kutusundan çıkan jak kablosuyla devam etmek zorunda kaldım. 4 aylık kullanımım sonucu kulaklığın sağ lobundan ses kesilmeye başladı. Jak kablosuna bastırdığım zaman ses geri geliyordu açık bir şekilde kablonun içinde tel kopmuştu veya bir şekilde temassızlık vardı. Durumu Logitech'in Türkiye distribütörü olan "Penta"ya mail yoluyla ilettim ve ertesi gün geri dönüş yaptılar müşteri memnuniyeti adına kablonun yenisini yollayabileceklerini söylediler. Kablo 2 gün içerisinde elime geçti, 3 aylık kullanımım sonucu sorun tekrar etti, çok açık bir şekilde bu jak kablosunun kronik bir sorunuydu (örgülü kablo olmasına rağmen) ben de daha fazla uzatmadım USB kablosuyla full performans kullanmanın bir yolunu buldum ve hala kullanıyorum hiçbir sıkıntım da olmadı kulaklığın kendisiyle ya da USB kablosuyla. Umarım bu sizi garantiyle ilgili tatmin etmiştir.
G933'ü de hala kullanmaktayım wireless performansından da oldukça memnunum müzik dinlerken odamla arasında 4 duvar bulunan mutfağa gidip su doldururken ses kesintisi yaşamadan müziğimi dinlemeye devam edebiliyorum.
Yani sonuç olarak hangi kulaklıkla yaşadığınız tecrübeye dayanarak Logitech'i bu kadar gömdünüz bilmiyorum fakat üst segment ürünleri olan G633 ve G933 ile yaşadığım tecrübeler bunlar hala da severek kullanıyorum. G230 ve G430 hakkında çok fazla olumsuz eleştiri duydum doğrudurda ama üst segment olan G633 ve G933 ürünleriyle karıştırmayın lütfen ayrıca G430 ile Arctis serisini karşılaştırmanız ne kadar akıl kârı bilmiyorum zira bu ürünler 2013 çıkışlıyken Arctis serisi 1 yılı doldurmadı bile. Aklı yerinde olan bir insan 350-400 tl bütçe ile 2013 çıkışlı G430 yerine 1 yılını bile doldurmamış güncel teknoloji ürünü Arctis serisini tercih eder.
Sonucun sonucu olarak

, Logitech kulaklık segmentinde bize olabilecek en iyi kaliteyi sunup son teknolojiyle buluşturan, kaliteli ve zirvedeki sayılı markalardandır.