Logitech G635 için ses kartı gerekli mi?

Merhaba ben ses kartımı PCI bağladım herhangi bir güç kablosu bağlamadım bunları bağlamam gerekli mi?
Ses kartı üzerinde ekstra güç girişi varsa bağlamanız gerekli PCI vereceği güçten fazlasına ihtiyaç duyuyorsa kart üzerinde güç bağlantısı koymuşlardır.

Hocam merhaba kullandığım G635 emekli oldu düşürdüğüm için.
Oyun oynadığım için ses kartıma uygum kulaklık tavsiyeniz var mı?
ayrıca KZ Terminator 5ba +1dd hibrit bu kulaklık için fikriniz var mı?
Çok geçmiş olsun, kesinlikle SteelSeries Arctis Prime satın almalısınız.
Ses kartı ile çok çok yüksek performans sunuyor ben hala şaşırıyorum kulaklığa.

Ses kartı ile çok çok yüksek performans sunuyor ben hala şaşırıyorum kulaklığa.

SteelSeries Arctis Prime 40nm sürücüler var, 50 nm sürücülü kulaklıklar daha iyi mi olur? Arkadaşım Cloud2 önerdi ama 5 senelik kulaklık yani güncel bir teknoloji olmasını istiyorum.

SteelSeries Arctis Prime 40nm sürücüler var, 50 nm sürücülü kulaklıklar daha iyi mi olur? Arkadaşım Cloud2 önerdi ama 5 senelik kulaklık yani güncel bir teknoloji olmasını istiyorum.
Tavsiyeme kulak verin, pişman olmayacaksınız. Sürücü boyutunun olduğu kadar sürücü kalitesi ve okuyabildiği frekanslar da çok çok önemli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Tavsiyeme kulak verin, pişman olmayacaksınız. Sürücü boyutunun olduğu kadar sürücü kalitesi ve okuyabildiği frekanslar da çok çok önemli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

tavsiyeniz için teşekkür ediyorum sanırım satın alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı