20 milyon tıklama ömrü beni düşündürdü biraz... Diğer firmalar bu fiyatlardaki ürünlerinde en az 50 milyon olarak belirttikleri için....G703 iyi bir fare değil. Switch ve Skatez olarak çok geride. Ayrıca ağır. Tercihim Fury Z'den yana olurdu.
@Kreatorgod önerimle aldı ve çok memnun. Bende kullanıyorum.
İnceleme: Rampage Fury Z inceleme ve uzun kullanım testi
Herkese merhabalar, bugün sizlere 4 Ağustos´tan beri kullandığım FuryLevel'in çıkardığı Fury Z´nin incelemesini yapacağım. İlk incelemem, eksiklerim olabilir kusura bakamayın şimdiden. Sorularınızı aşağıya yazarsanız cevaplayabilirim. 2 seneye yakındır bu işlerdeyim, iyi bir tecrübem ve...www.technopat.net
Omron 50M sıkıntılı, 10M de sıkıntılı. 20M'e gelince direkt bozulacak değil. Omron 20M en sorunsuz Omron Switch'idir. Ucuza Switch bulursanız Switchleri değiştirilebilirsiniz.20 milyon tıklama ömrü beni düşündürdü biraz... Diğer firmalar bu fiyatlardaki ürünlerinde en az 50 milyon olarak belirttikleri için....
20 milyon tıklama kolay kolay bitmez fakat Omron switchler çok iyi değil. Wraith Türkiye’ye Kailh GM 8.0’ı ucuza getirdi onu alıp modlayabilirsiniz.20 milyon tıklama ömrü beni düşündürdü biraz... Diğer firmalar bu fiyatlardaki ürünlerinde en az 50 milyon olarak belirttikleri için....
Hocam o işlere hiç bulaşmasam daha iyi olabilir...20 milyon tıklama kolay kolay bitmez fakat Omron switchler çok iyi değil. Wraith Türkiye’ye Kailh GM 8.0’ı ucuza getirdi onu alıp modlayabilirsiniz.
Hocam düşündürecek bir şey yok. Bende 7 yıllık G402 duruyor. Onunda 20M tıklama ömrü var ve halen taş gibi. Çok yoğun bir şekilde kullanıldı hem de. Şuracıkta 2 sene kullansanız bile switchler pahalı şeyler değil söküp kendiniz bile takarsınız. Alabileceğiniz en f/p ürün fury z. 1 gündür kullanıyorum şarjı 90. İlk geldiğinde 70'ti, 10-15dk şarj ettim etmedim 1 gündür 100de kullanıyordum yeni 90'a düştü. Hazır n11'de 20tl indirim varken 812 TL'ye almanızı öneririm. Ben 832'den aldım :/20 milyon tıklama ömrü beni düşündürdü biraz... Diğer firmalar bu fiyatlardaki ürünlerinde en az 50 milyon olarak belirttikleri için....
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.