Logitech G733 kulaklık ve Dolby Access uzamsal ses yeterli sesi vermiyor

Fxsound iyi program seside artırır tizleri biçoğu eqya göre iyi veriyor.
Tizlerle ilgili sorunum yokta tek sorunum kulaklıkta 7.1 var kullanamıyorum kendi uygulamasından açınca kullanılmaz hale geliyor kulaklık. Kulaklığı stereo olarak kullanıyorum başka bir yoldam uzamsal sesi açabilir miyim 7.1 özelliğini arttırabilir miyim diye araştırıyorum da.

Yukarıya yazdım G HUB ile aynı anda kullanılamıyordur diye düşünüyorum Windows'tan seçince fxsoundu çalıştırır ikisini kullanabilirsen sesler karışır.

7.1 aktif ise 7.1i destekleyen filmlerde kullanabilirsin oyunlarda 7.1i hiç kullanma çünkü pek etkisi olmuyor desteklesede kötü olur ses sanaldan ziyade gerçek atmosfer tarzı olan şeylerde daha etkili gibi.

Yukarıya yazdım G HUB ile aynı anda kullanılamıyordur diye düşünüyorum Windows'tan seçince fxsoundu çalıştırır ikisini kullanabilirsen sesler karışır.
G Hub hepsinin önüne geçiyor kullandırttırmıyor. G Hub'u kaldırma şansımız yok BLUE VO!İCE diye bişey yapmışlardır sırf onun için uygulama kurulu kalması gerekiyor valla bilemedim ya.

7.1 aktif ise 7.1i destekleyen filmlerde kullanabilirsin oyunlarda 7.1i hiç kullanma çünkü pek etkisi olmuyor desteklesede kötü olur ses sanaldan ziyade gerçek atmosfer tarzı olan şeylerde daha etkili gibi.
Ben çoğunluk CS oynarım orada 7.1 aşırı boğuklaştırıyor belki hikayeli oyunlarda farkı vardır da CS'de yok. Stereo'da iyi de 7.1'ini kullanamayınca o kadar para verip kötü oluyor.

Mikrofonu muhakkak kullanmam gerekiyor derseniz G HUB'tan aktif edip fxsoundu Windows'tan seçili bir şekilde deneyin. Oyunların hiçbirisinde 7.1 etkili olmayacaktır bende 7.1 meraklısıydım ama sonuç hüsran filmlerde iyi olabilir G HUB'taki testte 7.1 efsane çalışıyordu.

G-Hub u silip, Dloby i aktifleştirdikten sonra tekrar G-Hub yükleyince sorun çözüldü.

Uygulamayı sildikten sonra cihazı resetleyin ardından uygulamayı yükleyip dtsyi açın

Aşağıdaki yöntem reddit te logitech destek ekibinin yazdığı çözüm önerisi. bu yöntemde ghub ı diğer cihazlarınız için kullanmaya devam edebiliyorken g733 ün sürücüsünü değiştireceğiniz için ghub ta erişilemez halde görecek yani 7.1 ve diğer faydalardan yararlanamayacaksınız. ama dolby atmos un uzamsal ses ve eq ayarları ile çok güzel bir ses elde edeceksiniz.
  • Windows arama çubuğuna "Aygıt Yöneticisi" yazın ve açın. Açılan pencerede "Ses, video ve oyun denetleyicileri" bölümünü bulun.
  • Bu bölümü genişletin ve Logitech ürününüzü listede bulun. Sürücü adının artık "Logitech <cihaz adı> Gaming Headset" gibi bir isimle göründüğünü fark edeceksiniz. Bu cihaza sağ tıklayın ve "Devre dışı bırak" seçeneğini seçin.
  • Tekrar sağ tıklayın ve bu sefer "Sürücüyü güncelleştir" seçeneğini seçin. Açılan pencerede "Bilgisayarımdaki sürücüleri göz at" seçeneğini seçin. Sonrasında "Bilgisayarımdaki mevcut sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver" seçeneğine tıklayın.
  • Karşınıza iki seçenek çıkacak. Bu seçeneklerden ikinci olan "USB Audio Device" seçeneğini seçin. Bu işlemden sonra varsayılan sürücü yüklenecek ve artık kulaklık ayarlarından Dolby Atmos for Headphones seçeneğini kullanabileceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…