Çözüldü Logitech G733 lightspeed adaptörü kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10700F 3070TI Macbook air m3 15.6 inc g6 oled 360 hz lg oled77c46la 77 inc ps5 cd edition iphone 15 pro max
Meslek
Öğrenci
Logitech G733'ten bir beyaz bir siyah kulaklıgım var. Siyah olanın donglesi kayboldu ve onu kullanamıyorum. Yeni dongle nereden alabilirim veya temin edebilirim? Link bırakırsanız sevinirim.

Dongle’ı porta takıp, kulaklığı eşleşme moduna alınca olmuyor mu? Uygulamasından bir ayar varsa bakabilirsiniz.
eşleşme moduna nasıl alınıyo

Eşleşme moduna nasıl alınıyor.

Kitapçıktan destek alınız eşleştirme modu ile alakalı bir kısım vardır.

Kitapçığı inceledim birşey bulamadım ancak bir reddit kullanıcısı şunları yazmış.
  1. Takılabilir Kablosuz LIGHTSPEED USB donanım kilidi.
  2. Eşleştirme modunu başlatmak için USB donanım kilidindeki sıfırlama bağlantı noktasına bir pin takın.
  3. Dongle üzerindeki ışık yanıp sönecektir.
  4. Eşleştirme modunu başlatmak için açıldıktan sonra "Mikrofon sesini kapatma" düğmesini 10-15 saniye basılı tutarken KULAKLIĞI AÇIN.
  5. Donanım kilidindeki ışığın yanıp sönmesi duracak ve kulaklığınız G HUB'ta görünmelidir

Son düzenleme:
Dongle’ı porta takıp, kulaklığı eşleşme moduna alınca olmuyor mu? Uygulamasından bir ayar varsa bakabilirsiniz.
dostum seni biraz rahatsız etmiş gibi oldum kusura bakma. bana sadece mute butonuna basılı tut demişlerdi oysaki güc dümesine de basmalıymışım. Yaptım sonunda eyvallah

Kitapçıktan destek alınız eşleştirme modu ile alakalı bir kısım vardır.

Kitapçığı inceledim birşey bulamadım ancak bir reddit kullanıcısı şunları yazmış.
  1. Takılabilir Kablosuz LIGHTSPEED USB donanım kilidi.
  2. Eşleştirme modunu başlatmak için USB donanım kilidindeki sıfırlama bağlantı noktasına bir pin takın.
  3. Dongle üzerindeki ışık yanıp sönecektir.
  4. Eşleştirme modunu başlatmak için açıldıktan sonra "Mikrofon sesini kapatma" düğmesini 10-15 saniye basılı tutarken KULAKLIĞI AÇIN.
  5. Donanım kilidindeki ışığın yanıp sönmesi duracak ve kulaklığınız G HUB'ta görünmelidir
bana sadece mute butonuna basılı tut demişlerdi oysaki güc dümesine de basmalıymışım. Yaptım sonunda eyvallah

Dostum seni biraz rahatsız etmiş gibi oldum kusura bakma. Bana sadece mute butonuna basılı tut demişlerdi oysaki güc dümesine de basmalıymışım. Yaptım sonunda eyvallah.

Bana sadece mute butonuna basılı tut demişlerdi oysaki güc dümesine de basmalıymışım. Yaptım sonunda eyvallah.

Rica ederim ne demek iyi sosyaller.

ben tam olarak anlayamadım annem yanlışlıkla dongle ı kırdı bende logi ye mail attım sağ olsunlar yenisini gönderdiler fakat gelen ürün turkuaz benimki siyahtı sistemde farklı kulaklık gözüküyor bu dongle ı sıfırlayıp kendiminkine nasıl bağlayacağımı anlamadım :D çok saçma bir durum yaşıyorum web sitesinde artık farklı bir kulaklığım varmış gibi gözüküyor şuan 2 tane g535 var şuan gibi :D

çözümü buldum cevapları benim gibi tam anlamamış birisi için detaylı anlatayım
Dongle ın tam ırdasında bir nokta delik var minicik onun orası hem ışık hemde bir düğme telefon sim kartını çıkarttığımız ince sim kartı çıkartıcağı ile basıp kulaklığın güç düğmesinede sadece basarsanız uzun bir şekilde logi uygulaması açıkken kendisi tekrar eşliyor birbirine

Son düzenleme:
sürekli olarak yeni dongle ile yazdığınız şekiller de ve farklı kombinasyonlarla bağlamayı denedim fakat olmuyor. Kulaklığı bile resetledim ama çözüm bulamadım gerçekten biri yaparken video falan atabilir mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı