34ferit
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir yıl önce Logitech G810 Oyuncu klavyesi almıştım. Geçenlerde nasıl olduysa ürünün bir tuşu çıkıvermiş, ama eminimki darbe, düşme, çekiştirme vs. gibi durumlar olmadı. Kendi kendime dedimki yahu koskoca Logitech, ürünümde garantili zaten, sorunumu belirtirim onlarda gereğini yapar diye ümit ediyordum, lâkin öyle olmadı ! Sitenin iletişim bölümünden iletişime geçtim, daha doğrusu geçmek istedim, sorunumu belirttim, aradan 2 gün geçti ses yok, 4 gün geçti ses yok, sonra ingilizce olarak yurtdışındaki şubesine belirttim durumu ve sorunumu, aradan 3 gün geçti ses yok, 5 gün geçti ses yok derken şuanda yaklaşık 2 ay oldu ve hâlâ ses yok. Yani Logitech denen bu kalitesiz firmanın tahmin ediyorum ki, satış politikası şu şekilde işliyor, Ürünü sat parayıu cebe at. Gerisi? Banane.
Zaten Romer G klavye tuşlarınn yapısı biraz daha farklı uzun kullanımdan sonra kırılması bence normal gibi. Şu resimde görüldüğü üzere klavyenin tuşunun ayakları var. Bu ayaklar çok ince, yani kırılması kaçınılmaz zaten. Eğer ben böyle olduğunu bilseydim, gerçekten almazdım.
Yahu diyeceksinizki ayaklar kırılsın, yenisini alırız. Ama öyle olmuyor, çünkü Logitech size cevap vermiyor ve yenisini alamıyorsunuz, klavye elinizde kalıyor ve çok çirkin bi görüntü oluşturuyor.
Zaten Romer G klavye tuşlarınn yapısı biraz daha farklı uzun kullanımdan sonra kırılması bence normal gibi. Şu resimde görüldüğü üzere klavyenin tuşunun ayakları var. Bu ayaklar çok ince, yani kırılması kaçınılmaz zaten. Eğer ben böyle olduğunu bilseydim, gerçekten almazdım.
Yahu diyeceksinizki ayaklar kırılsın, yenisini alırız. Ama öyle olmuyor, çünkü Logitech size cevap vermiyor ve yenisini alamıyorsunuz, klavye elinizde kalıyor ve çok çirkin bi görüntü oluşturuyor.
Son düzenleyen: Moderatör: