Logitech G810 Tuş Kırılması

34ferit

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir yıl önce Logitech G810 Oyuncu klavyesi almıştım. Geçenlerde nasıl olduysa ürünün bir tuşu çıkıvermiş, ama eminimki darbe, düşme, çekiştirme vs. gibi durumlar olmadı. Kendi kendime dedimki yahu koskoca Logitech, ürünümde garantili zaten, sorunumu belirtirim onlarda gereğini yapar diye ümit ediyordum, lâkin öyle olmadı ! Sitenin iletişim bölümünden iletişime geçtim, daha doğrusu geçmek istedim, sorunumu belirttim, aradan 2 gün geçti ses yok, 4 gün geçti ses yok, sonra ingilizce olarak yurtdışındaki şubesine belirttim durumu ve sorunumu, aradan 3 gün geçti ses yok, 5 gün geçti ses yok derken şuanda yaklaşık 2 ay oldu ve hâlâ ses yok. Yani Logitech denen bu kalitesiz firmanın tahmin ediyorum ki, satış politikası şu şekilde işliyor, Ürünü sat parayıu cebe at. Gerisi? Banane.

Zaten Romer G klavye tuşlarınn yapısı biraz daha farklı uzun kullanımdan sonra kırılması bence normal gibi. Şu resimde görüldüğü üzere klavyenin tuşunun ayakları var. Bu ayaklar çok ince, yani kırılması kaçınılmaz zaten. Eğer ben böyle olduğunu bilseydim, gerçekten almazdım.

dandik Logitech.jpg

Yahu diyeceksinizki ayaklar kırılsın, yenisini alırız. Ama öyle olmuyor, çünkü Logitech size cevap vermiyor ve yenisini alamıyorsunuz, klavye elinizde kalıyor ve çok çirkin bi görüntü oluşturuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitenin iletişim bölümünden iletişime geçtim, daha doğrusu geçmek istedim, sorunumu belirttim, aradan 2 gün geçti ses yok, 4 gün geçti ses yok

Aynı sıkıntı benim de başıma geldi, hatta konu açtım.

Logitech Servis Başvurusu Onayı Gelmedi
https://www.technopat.net/sosyal/konu/logitech-servis-basvurusu-onayi-gelmedi.511559/
İnternette okuduğum birkaç yazıya göre önceden şahane olan Logitech desteği artık diğer firmalar gibi tırt. Türk kullanıcıların sistemi kötüye kullanılması amiyane tabirle beleşe ürün istemesi sebep gösteriliyor. Logitech destek sitesine mesajlar gitmiyor. Destek üzerinden e-mail atmak istenince 404 hatası veriyor...

@34ferit; öncelikle geçmiş olsun dostum.

Ben de yaklaşık 1 sene evvel; G710+ klavyemin tuşunun kırılması üzerine destek talep ettim. Onlar da talebimi kabul edip Tam Takım tuş seti gönderdiler.

Tabii şuan sistem farklı işliyor. Logitech Facebook sayfasına danışabilirsin. Dilersen Logitech Support'dan RMA kaydı açtırabilir ve 0212 900 31 73 no. lu numarayı arayabilirsin.

Tekrardan geçmiş olsun. :)

@34ferit bu arada fotoğraf sana ait değil sanırsam. Bir forumda gördüğümü hatırlıyorum bunu...

Düzeltme : Evet arkadaşlar, cevaplarınız için teşekkür ederim, fakat biraz geç bile olsa Logitech firmasının İngilteredeki şubesi benimle bir şekilde irtibata geçti, Adımı, Soyadımı, adresimi vesaire istediler, Ürün değişiminiz En fazla 10 iş günü içerisinde onaylanacak dediler ve Firmadan sadece 1 adet tuş istememe rağmen, adamlar bütün tuş takımını sıfır paketinde, kutusunda, ambalajında yolladılar, Aslında onlarda hatalarının farkına varmışlar zaten, araştırmalarım sonucunda galiba işten çıkanlar veya çıkarmalar falan olmuş zannedersem. Çünkü bu firma'yı iyi tanırım, böyle bir durum olması bende gerçekten şok etkisi yaratmıştı ve tahmin ettiğim gibi bi aksilik olduğunu öğrendim. Şuanda normale döndüler sanırım. Logitech firmasına Teşekkür ediyorum tekrardan. Geçte olsa sorunum fazlası ile çözüldü.

@İbrahim Zdemir
@Ali Çiçek
@Rage

Evet fotoğraf bana ait değil dostum, amacım tuşların ayaklarının kırılmaya müsait olduğunu göstermekti, bu resimin yeterli olduğunu düşündüm.

Logitech'ten 2 kez desteğe ihtiyacım oldu, ikisinden de çok olumlu dönüş aldım. Ben de G710 klavyenin ayaklarından birini kırmıştım, 3 gün içerisinde yurt dışından ücretsiz, kargosuz gönderdiler. Hakkını yemeyelim, iyi firmadır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı