Logitech G930 Amazon alışverişimin detayları

Ürün uzun bi kargo kovalamaca hikayesi sonucunda elime ulaştı. Müzik konusunda biraz düşük kalıyor fakat tatmin edici diyebilirim.

Hocam merhaba size bir kaç sorum olucak.Öncelikle maili sipariş tamamen tamamladıktan sonra mı attınız? Eger bende bir mail atsam beninkilerini de kabul ederler mi? Maili nasıl attınız yani siparişinizi nasıl anladı attıgınız mail?Sorularıma cevap gelirse memnun olurum.
Hocam bi zahmet edip konuyu baştan aşşağı okusan tüm sorularına yanıt bulurdun. Neyse ben cevaplayayım yine de.
1) Maili sipariş vermeden atamıyorsun zaten
2) Zaten maili amazon.com üzerinden atıyorsun, yani siparişini seçerek atıyorsun.

He bu arada bu aralar chat üzerinden kargo ücretlerini geri ödemeleri direk kabul ediyorlarmış. Beni uğraştırıp da elim boş göndermişti Maya cım sağolsun.
Konuyu baştan sona bi oku, çok rahat anlaşılır bir konu her cevabını bulabilirsin.

O dediğin yerden görebiliyorum fakat ups kargoyu arasam amazondaki takip nosunu versem bulabilirlermi.
Neyi bulabilirler mi anlamadım arkadaşım. Zaten track package e tıkladığın zaman nerde olduğunu görebiliyorsun. Sen anlık takip etmek istiyosun anladığım kadarıyla. O zaman bi arayıp sor bakalım UPS.

Hocam bi zahmet edip konuyu baştan aşşağı okusan tüm sorularına yanıt bulurdun. Neyse ben cevaplayayım yine de.
1) Maili sipariş vermeden atamıyorsun zaten
2) Zaten maili amazon.com üzerinden atıyorsun, yani siparişini seçerek atıyorsun.

He bu arada bu aralar chat üzerinden kargo ücretlerini geri ödemeleri direk kabul ediyorlarmış. Beni uğraştırıp da elim boş göndermişti Maya cım sağolsun.
Konuyu baştan sona bi oku, çok rahat anlaşılır bir konu her cevabını bulabilirsin.

Neyi bulabilirler mi anlamadım arkadaşım. Zaten track package e tıkladığın zaman nerde olduğunu görebiliyorsun. Sen anlık takip etmek istiyosun anladığım kadarıyla. O zaman bi arayıp sor bakalım UPS.

Hocam bana mail attıgınız yerin fotoğrafını atarmısınız bide chat bölümünde ne yazdınız? Benim yabancı dil kıtta lütfen yardım edin.İlk alışverişim olucak inşallah.
Hocam başka bir site üzerinden iletişime geçsek olmaz mı?

Adsız.png
Hepinize iyi geceler. Resim gördüğünüz ürünü almak istiyorum. Türkiye fiyatı 370-420 TL arası. Amazon'da 69.99$. Bir de "Ships from and sold by Amazon. Gift-wrap available" yazıyor ama "This item ships to ____ Turkey" yazmıyor. Sorun çıkartır mı ? Kargo ücretinden kurtulma durumu bu ürün için de geçerli olur mu ?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 38711 Hepinize iyi geceler. Resim gördüğünüz ürünü almak istiyorum. Türkiye fiyatı 370-420 TL arası. Amazon'da 69.99$. Bir de "Ships from and sold by Amazon. Gift-wrap available" yazıyor ama "This item ships to ____ Turkey" yazmıyor. Sorun çıkartır mı ? Kargo ücretinden kurtulma durumu bu ürün için de geçerli olur mu ?
1) Türkiye ye kargo geliyor mu diye görebilmeniz için üye olup kart ve adres bilgilerini girmeniz lazım profilinize. Benim profilimden baktığımda ürünü ne yazık ki Türkiye'ye yollamıyorlar.
logitech c920.png
2)Kargo ücretinden kurtulma olayı garanti birşey değil. İlk alışveriş, hediye ürün, yılbaşı hediyesi gibi şeyler söyleyerek rica ederseniz alabilirsiniz kargo ücretini. Ben biraz uğraştım, arkadaşım steelseries kulaklık alırken tek cümleyle aldı kargo ücretini.
3) Takip etmeye devam edin. Bazen Türkiye'ye de yollayabiliyorlar. Steelseries eskiden yollamazken 3 günlüğüne indirim yaptı ve Türkiye'ye yolladı ürünleri.

Ürün uzun bi kargo kovalamaca hikayesi sonucunda elime ulaştı. Müzik konusunda biraz düşük kalıyor fakat tatmin edici diyebilirim.
Kulaklık oyuncu kulaklığı hocam müzik dinlemek için üretilmemiş. Fakat dolby 7.1 oyunlarda mükemmel performans sergiliyor. Logitech Gamer Framework yazılımı benim bilgisayarda bazen sıkıntılı olabiliyor. Bilgisayarı açtıktan sonra kendiliğinden açılan yazılımı kapatıp yeniden açmanız lazım. Yoksa denetim masasındaki SES'i de açamıyorsunuz ve bilgisayarın hoparlöründen ses gelmiyor.

@İsmail Cihan SAĞLIK @Uğur Öztürk
Ölü konuyu canlandırdım biraz ama yardımınıza ihtiyacım var. Chat kısmından Lisa adlı çalışanla konuştum fakat kargo parasını iade etmeme konusunda ısrarcı davranıyor. Mail attım ve henüz cevap gelmedi, yapabileceğim başka bir şey var mı ?

Aslında insanın aklına takılan şu oluyor: Madem bu fiyatlar bu malı kurtarıyor, neden biz bu ürüne Türkiye' de 700 TL ödemek zorundayız. Gerçekten şaşırtıcı bir durum. Demek en lüks tüketime giriyor ve en yüksek vergiye tabi. Hey güzel ülkem, pırlantaya vergi yok, elektronik en lüks tüketim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı