Logitech G930 anakart şarj soketi yolu

muhammedv

Femtopat
Daha fazla  
Logitech G930 kulaklıgımın şarj soketini birkaç defa değiştirttim. Sürekli lehimleri kopuyordu ve son değişime verdiğimde sağlam diye hatırlıyorum. Ama şarj soketinin lehimlerini almışlar. Dediklerine göre şarj soketi için anakarta yol atmak gerekiyormuş. O lehimlerin gittiği yer buluncakmış falan.

Bir telefoncuya gösterdim yol açan mı atan mı artık neyse dediği aynı anakart olsa bakıp yaparız ölçmem lazım bakmam lazım falan dedi. İnternet üzerinde araştırdım hiçbir konu başlıgında net bir fotoğraf yok. Eğer elinde olan içini açabilecek durumda olan varsa şarj soketinin yollarını (lehimli yeri) fotograflayıp HD kalitede atabilecek varsa çok sevinirim.

hocam konuyu şimdi gördüm ne yaptınız durum nedir
hiç bişey yapamadım yenisini aldım ondada şarj problemi yaşıyorum. Şarj ediyorum ama şarj almıyomu yoks abaşka bi sıkıntısımı var anlayamadım. Şarjdayken git gel yapıyo sürekli :( ve tam dolu gösterdiğinde şarjdan çektikten bi yarım saat sonra direk ötmeye başlıyo

Bendekide boşta durdu şimdi tepki yok açmak için bastığımda kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor şarj alıp almadığı belli değil.Muhtemelen sizin aldığın diğer kulaklığın bataryası bitmiştir varsa sağlam batarya takıp deneyin isterseniz ve hala lazımsa resim için "avnera avrb7202-01f" aratırsanız yeterli görsel bulursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı