Logitech G930 BlackFriday on Amazon.com

Kaçırma bence vatan da 700 lira tr de en ucuz 550 civarı diye biliyorum. Sen de belki kargo ücretini geri alabilirsin o zaman 170 liraya geliyor. Ben hediye şeklinde aldım elime ulaştığında buraya yazarım.

Bu ay sonuna kadar sistem alacağım için, kulaklık ve klavye'yi sonra yenileyeceğim sizden haber bekliyorum.

Bu ay sonuna kadar sistem alacağım için, kulaklık ve klavye'yi sonra yenileyeceğim sizden haber bekliyorum.
İndirim yarın sona eriyormuş hocam siz bilirsiniz tabi ama bence kaçırmayın.
http://www.amazon.com/gp/product/B003VANOFY/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Kaçırdım diye üzülmeyin yılbaşı indirimi de olabilir büyük ihtimalle ama bu kadar olmayacaktır çünkü bu indirim black friday indiriminin devamında alamayanlar için yapıldı.

Arkadaşlar indirim halen devam ediyor ve ürünü Amazon kendisi satıyor ve bu yüzden kargo ücretinin geri ödenmesinde ısrarcı olursanız ödüyor. Ben önce Chat den geri ödenmesini istedim fakat o kadar yazışmalara ve sohbetlere :) rağmen geri ödemedi. Ben de mail attım Amazon ve 2-3 saat sonra geri ödendiği maili geldi. Ürün ayın 4 ü akşamı kargoya verildi 6 sı yani bu sabah 9 sularında istanbula giriş yaptı. Tahminim haftasonu olduğundan gümrük sorgulaması için pazts bekleniyor. Ürün elime ulaştığında resimleri paylaşıcam ve sonrasında bu ürün alışverişimle küçük bir rehber yapmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar indirim halen devam ediyor ve ürünü Amazon kendisi satıyor ve bu yüzden kargo ücretinin geri ödenmesinde ısrarcı olursanız ödüyor. Ben önce Chat den geri ödenmesini istedim fakat o kadar yazışmalara ve sohbetlere :) rağmen geri ödemedi. Ben de mail attım Amazon ve 2-3 saat sonra geri ödendiği maili geldi. Ürün ayın 4 ü akşamı kargoya verildi 6 sı yani bu sabah 9 sularında istanbula giriş yaptı. Tahminim haftasonu olduğundan gümrük sorgulaması için pazts bekleniyor. Ürün elime ulaştığında resimleri paylaşıcam ve sonrasında bu ürün alışverişimle küçük bir rehber yapmayı düşünüyorum.
Kargo dahil toplam ne kadara geliyor?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı