Logitech G930 BlackFriday on Amazon.com

Üstte resim paylaştım kardeşim ingilizce varsa anlayabilirsin. Kargoyu geri ödediler.
75iP2UM.png

bu bölümlerden hangisini seçmeliyim?

Kardeşim sipariş verdiysen returns and refunds ardından placing an order yapıp verdiğin siparişi seçip alttan mail alacaksın. Bak ingilizce öğrenmek için güzel bir an aç Translate kelime kelime öğren. Ben de gta vice city oynarken yanıma sözlük alıp başladım ingilizce öğrenmeye. Yanlış anlama bana sordun diye kızmadım sadece teşvik etmeye çalışıyorum.

Kardeşim sipariş verdiysen returns and refunds ardından placing an order yapıp verdiğin siparişi seçip alttan mail alacaksın. Bak ingilizce öğrenmek için güzel bir an aç Translate kelime kelime öğren. Ben de gta vice city oynarken yanıma sözlük alıp başladım ingilizce öğrenmeye. Yanlış anlama bana sordun diye kızmadım sadece teşvik etmeye çalışıyorum.

İngilizce sorun değil Returns and refunds seçmiştim fakat Shippingle ilgili bir şey arıyordum seçeneklerde maili yazmak için kendi ingilizcem yeterli.

Kargo ücretini geri almaya yardımcı olursan, almayı düşünebilirim :)

Üstte resim paylaştım kardeşim ingilizce varsa anlayabilirsin. Kargoyu geri ödediler.
Yazışmalarınızla ilgili bir resim göremedim . Acaba yazışmaları paylaşmanız mümkünmü ? Değilse ne diyipte kargo ücretini geri isteme hakkını buldunuz gerçekten merak ettim . (Böyle diyince asabi yazılmış gibi anlaşılıyor ama sadece meraktan soruyorum . :D)

Bir mail attım umarım 12 saat içinde geri dönülecekmiş. Umarım geri ödenir Türkiye fiyatındaki G230 gibi bir fiyata geliyor kargo ücreti olmadan.

Eğer kargo ücretini geri alabilirsek kesin siparişi vereceğim şimdi.

Arkadaşlar şuan akşam yemeğindeyim yaklaşık 1 saat sonra yeni bir konu açacağım ve merak ettiğiniz herşeyi yazıcam. Bi yemek yiyelim yahu
Afiyet olsun, heyecan bastı böyle bir ekran çıktı adımları söylermisin? " Shipping & handling " neden böyle bir fiyat çıktı ?2-4 business day'ı seçtim.

siii.png

Afiyet olsun, heyecan bastı böyle bir ekran çıktı adımları söylermisin? " Shipping & handling " neden böyle bir fiyat çıktı ?2-4 business day'ı seçtim.

Eki Görüntüle 35853
Choose a delivery option ( teslimat şeklini seçin ) bölümünde alttaki seçenek amerikadan 2-4 iş günü arası kargo ile getir diyor. Bu kargo şekli acip posta servisi gibi mesafeye göre para yazar yani sen kulaklığa taxi tutmuş oluyosun. Üstteki seçeneği seç zaten 1 hafta gibi elinde olur.

Arkadaşlar sabırlı olun, bilgisayarımı açtım ve alışverişimin detaylarını yeni bir konu ile paylaşıcam. azcık sabır.

Eki Görüntüle 35853
9-16 seç 19,10 dolar o. 2-4 çok kazık

Benim kargo ücretide kalkmış arkadaşlar hayırlı olsun :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı