Logitech G930 BlackFriday on Amazon.com

Kargo ücretini kaldırmak için adımları anlatırsanız hemen sipariş veriyorum.

Amazon.com hesabınıza giriş yapıp şu linke tıklayın:
Amazon.com Sign In

Satın aldığınız ürünü seçin ve issue bölümünü alttaki gibi yapın:
yW8wZ0m.png

Email seçin ve mesaj bölümüne ingilizce olarak amazondan yaptığınız ilk alışveriş olduğunu söyleyin. Ülkemize göre kargo ücretinin çok pahalı olduğunu belirtin. 1-2 övün amazonu tamamdır. 1-2 saat içinde kalktı benimki :)

Amazon.com hesabınıza giriş yapıp şu linke tıklayın:
Amazon.com Sign In

Satın aldığınız ürünü seçin ve issue bölümünü alttaki gibi yapın:
yW8wZ0m.png

Email seçin ve mesaj bölümüne ingilizce olarak amazondan yaptığınız ilk alışveriş olduğunu söyleyin. Ülkemize göre kargo ücretinin çok pahalı olduğunu belirtin. 1-2 övün amazonu tamamdır. 1-2 saat içinde kalktı benimki :)

Sipariş verdikten sonra bu işlemi yapıyorum değil mi ? Bir'de TC kimlik ne için gerekli ?

Arkadaşlar alışveriş ve sonrası için bir konu açtım buyrun:
Logitech G930 Amazon alışverişimin detayları.

Sipariş verdikten sonra bu işlemi yapıyorum değil mi ? Bir'de TC kimlik ne için gerekli ?
Bak kardeşim [Rehber] Amazon'dan Nasıl Bir Şey Alıp Türkiye'ye Getirtirim? burda alışveriş rehberi var arkadaş türkçe yazmış herşeyi.
Kargo ücreti geri ödemesi talebi için ise:
5opWgq.png

burdan e-mail e tıklayarak mail atabilirsin.
Ama öncelikle üyesi olman ve sipariş vermen gerekiyor.

Arkadaşlar alışveriş ve sonrası için bir konu açtım buyrun:

Bak kardeşim [Rehber] Amazon'dan Nasıl Bir Şey Alıp Türkiye'ye Getirtirim? burda alışveriş rehberi var arkadaş türkçe yazmış herşeyi.
Kargo ücreti geri ödemesi talebi için ise:
5opWgq.png

burdan e-mail e tıklayarak mail atabilirsin.
Ama öncelikle üyesi olman ve sipariş vermen gerekiyor.

Siparişi verdim, dediklerinizi uyguladım. şuanda 89$ aldı benden mail'de attım. canlı destekle konuştum sadece amerika'içi ücretsiz dedi, online destek'ten sonuç alamadım, mail ile kesin sonuca varabilirmiyim?

Siparişi verdim, dediklerinizi uyguladım. şuanda 89$ aldı benden mail'de attım. canlı destekle konuştum sadece amerika'içi ücretsiz dedi, online destek'ten sonuç alamadım, mail ile kesin sonuca varabilirmiyim?
Kesin öderler mi bilemiyorum kardeşim ama burdan benim alışveriş hikayeme ulaşabilirsin:
yigitQ adlı arkadaş da mail attıktan sonra kargo ücretini geri aldığını yazmış umarım sen de alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı