Yaklaşık 6 aydır bu problemi yaşamaktayım. Kulaklığım sabitken kapanmıyor ancak hareket ettiği anda sürekli kapanıp açılmaya başlıyor. Ve kendi bluetooth girişinden sarj olmuyor eskiden oluyordu yani gittikçe daha kötüye gidiyor kulaklık. Sabit kaldığında herhangi bir problem yok açık kalıyor ancak sarjda tutmuyor, yani sarjda kalsın saatlerce enerjıyı cıkardığımda kulaklık kendi kendine kapanıyor ve açılmıyor. Hareket ettiğinde gene kapanıyor. Bazen hareket halinde olmasa da sürekli kapanıp açılıp bir dit sesi çıkarıyor ve bunu sürekli tekrarlıyor . Ancak sarj girişiyle biraz oynayıp biraz da hareket ettirdiğimde durdurabiliyorum. Bunun dışında kafaya taktıgımızda videodaki hatayı sürekli tekrarlıyor. Bataryanın girişine ve çıkışına baktılar. Enerji veriyor ve normal bi enerji olduğunu söylediler. Kulaklığın USB giriş yerinde bir problem olduğunu düşündüm ve orayı kontrol ettirdim bir telefoncuya. Sistem neredeyse telefonla aynıydı. Çünkü bir problem olmadığını ancak değiştireceğini söyledi ve değiştirdi. Sorunda hiçbir değişiklik olmadı. Hata verdiğinde ses bazen cızırtılı bir biçimde veriyor. Hoparlörlerinde patlak oldugu ıcın değil çünkü patlak gibi bir ses vermiyor gayet düzgün veriyor. Sorun hakkında yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum. Kulaklığın kendi cihazından sarj etmeye çalıştığımda ışıkları dahi yanmıyor. Yani hiçbir tepki vermiyor. Bluetooth cihazında problem olduğunu düşünüyorum ancak hareket etmediğinde kulaklıkta hiçbir problem olmadığını görüyorum. Sorun sizce bataryasında mı yoksa kulaklığın kablolarında kısa devre vs bir problem mi var?
Konu güncel sorun devam etmekte
Konu güncel sorun devam etmekte
Son düzenleme: