Logitech G930 İnceleme

@Mustafa35 Razer Kraken Pro ve Logitech G930 arasından hangisini seçerdiniz ?
Logitech G930 'un kulağı içine alması daha iyi. Fakat kulaklarınız küçükse tartışmasız Kraken Pro öneririm. Razer genel olarak ses kalitesi ve bass lara önem veriyor. Yanlış bilmiyorsam bahsettiğiniz ürün usb bağlantılı olandı. Onu da kullandım eğer aynı üründen bahsediyorsanız. Ses kalitesi Logitech'ten kesinlikle daha iyi.

Bahsettiğim modelinde jak bulunuyor ve 2.1 Stereo. Logitech ise 7.1, yinede Razer'in sesi daha mı kalitelidir ?
Amazon.com: Razer Kraken PRO Over Ear PC and Music Headset - Black: Computers & Accessories
Razer'in sanal surround desteği var. 2.1 olsa bile yazılımla 7.1 ses verebiliyor. Razer'in sanal surround yazılımı sadece Razer kulaklıklarda değil herhangi bir marka kulaklıkla da kullanılabiliyor. Ancak bazı özellikler için lisans istiyor.

@Mustafa35 Sen bu kulaklığı al diyebilir misin? Yoksa sen git SteelSeries Siberia V2 al mı dersin ?

Artısını eksisini elimden geldiğince objektif şekilde açıkladım aslında. Kullanım kolaylığı senin için çok önemliyse alınabilir.
Ama ben şahsen şu an kulaklık alıyor olsam, bu kulaklığı almazdım. Kingston alırdım, veya Steelseries alırdım.

7.1 kulaklık olarak ilk aldığım kulaklık Logitech G930 ve bazı kendi fiyat bandındaki ürünlerle kıyaslama şansım olmuştu daha önce de ve alırken bile isteye almıştım. Bu incelemede dediklerinize katılmakla beraber aldıktan kısa bir süre sonra benim PC bozulmuştu ve 2 yıl kadar yatağın altında durmak zorunda kaldı. Sanırım bu süre içerisinde ses deneyimi düzeltmişler. Çünkü her hangi bir sorun yaşamıyorum oyunlarda ve 2 yıl yatak altında kapalı kalınca artık o suni deri soyuldu padlerden. Çin'den 15 tl'ye yedek padler sipariş ettim ve onları taktım, yeni gibi oldular. Ancak batarya normal olarak eski performansında değil ama yine tatmin ediyor. Hala alınabilir bir kulaklık.

Eski konu canlanmış bende birşeyler yazayım ozaman. Evet kulaklık iyi ancak kronikleşen bağlantı kopma problemi mide bulandırıyordu. Hala bu sorun devam ediyormu inanın bilmiyorum. Ancak logitech firmasının yaptığı büyük yanlışı düzeltmeyerek bir çok insanı mağdur etti. Google a yazdığında bu konuyla ilgili onlarca yazı görebilirsiniz.

Kronikleşen bağlantı kopma problemi derken neden bahsettiniz acaba ? Evin içinde rahat rahat kulaklıkla bir odadan diğerine gidiyorum ve mikrofonla konuşabiliyorum, bir sıkıntı olmuyor. Çok nadiren kulaklık bir kendini kapattığı oluyor ama 1 bilemeden 2 sn sonra kendi açılıyor ve sürekli olan bir şey değil. Beni rahatsız etmiyor. Bunun dışında bağlantıda bir sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…