Logitech G930 İncelemesi

Merhaba arkadaşlar. Ben bu ürünü alalı 1 ayı geçiyor. Fakat ürünü daha çok kullanarak size daha iyi bilgi vermek istedim. Fotoğraflar biraz acemicedir ancak gerekli fotoğraffların olduğunu düşünüyorum.
Ve başlaylaım :
1-) Kutusu
WrO402.jpg
2-) Kutudan çıkanlar :
zEzg36.jpg
3-) USB kaybetmemek için yaptıkları zımbırtı :
q2X3vR.jpg
4-) Kulaklığın sol kısmı. Bütün makro ayarları sesi kımsa, mikrofonu susturma gibi tuşların olduğu yer :
NbQ3nX.jpg
5-Kulaklığı açma/kapatma ve Surround teknolojisini açma/kapatma :
PEbpGO.jpg
Ve şimdi ise Yazılıma geçelim.
1-) Genel bakış :
Z1yWz3.png
2-) Ses ayarları oldukça iyi. Ses kalitesi G430'a nazaran daha yüksek çıkıyor. Ben G430 + G4230 kullandım ve G430'dan buna geçince G430'da %100'de dinlediğim müziği bunda ise %55, %60 civarlarında oluyor.
Z1yWz3.png
3-) Surround ayarları.Rakamı ne kadar yükseltirseniz ses o kadar sanal geliyor.
VyJANB.png
4-) Ve son olarak ses değiştirme. Bence bunlar eğlence için. Ben kullanmıyorum :)
m89daZ.png
Sonuç :
Artıları :

• G430'a nazaran ses kalitesi daha iyi
  • Sitede 10 saat dayabilir diyor fakat ortalama 5-6 saat dayanabiliyor.
  • Wireless olması güzel.
  • Çok rahat saatlerce takmama rağmen hiç rahatsızlık vermedi.
Eksileri :
  • Fiyatının çok pahalı olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok bayıldım. Tasarımı ve özellikleri çok hoşuma gitti. Bu ürünü bizlere incelemede bulunduğun için teşekkürler. Bu arada hayırlı olsun.
Hocam görüşleriniz için teşekkür ederim. Ben bu ürünü iade edeli 1 yıla yakın oluyor. Sorun ise şarjın ilk 4 aydaki gibi ortalama 6-7 saat gitmemesiydi ve zaman geçtikçe 4 saate kadar bu kadar kısa süre zaafında düşmesiydi. Zaman zaman da Skype'ta konuşurken kendi kendini kapatırdı. Ben de Penta denen gıcık servis ile üç ay uğraşım sonucu iadesini aldım. Ben bir G230-G430 ve G930 kullanıp tecrübe eden birisi olarak kulaklık konusunda Logitech'i önermiyorum. Çünkü dayanıksız ve kolay bozulabiliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı