Logitech G930 İncelemesi

Merhaba arkadaşlar. Ben bu ürünü alalı 1 ayı geçiyor. Fakat ürünü daha çok kullanarak size daha iyi bilgi vermek istedim. Fotoğraflar biraz acemicedir ancak gerekli fotoğraffların olduğunu düşünüyorum.
Ve başlaylaım :
1-) Kutusu
2-) Kutudan çıkanlar :
3-) USB kaybetmemek için yaptıkları zımbırtı :
4-) Kulaklığın sol kısmı. Bütün makro ayarları sesi kımsa, mikrofonu susturma gibi tuşların olduğu yer :
5-Kulaklığı açma/kapatma ve Surround teknolojisini açma/kapatma :
Ve şimdi ise Yazılıma geçelim.
1-) Genel bakış :
2-) Ses ayarları oldukça iyi. Ses kalitesi G430'a nazaran daha yüksek çıkıyor. Ben G430 + G4230 kullandım ve G430'dan buna geçince G430'da %100'de dinlediğim müziği bunda ise %55, %60 civarlarında oluyor.
3-) Surround ayarları.Rakamı ne kadar yükseltirseniz ses o kadar sanal geliyor.
4-) Ve son olarak ses değiştirme. Bence bunlar eğlence için. Ben kullanmıyorum
Sonuç :
Artıları :

• G430'a nazaran ses kalitesi daha iyi
  • Sitede 10 saat dayabilir diyor fakat ortalama 5-6 saat dayanabiliyor.
  • Wireless olması güzel.
  • Çok rahat saatlerce takmama rağmen hiç rahatsızlık vermedi.
Eksileri :
  • Fiyatının çok pahalı olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum yok sadece hayırlı olsun demek istedim, gerçekten çok şık ve kullanışlı gözüküyor, iyi oyunlar

Hayırlı olsun bende bu ürünü almayı planlıyorumda nerden aldığınızı ve ne kadara aldığınızı söyleyebilirmisiniz.

Hayırlı olsun bende bu ürünü almayı planlıyorumda nerden aldığınızı ve ne kadara aldığınızı söyleyebilirmisiniz.
Vatan'dan aldım ve fiyatı 697 TL gibi çok uçuk bir fiyat ama napayım. Başka sitelerde de bulamadım

G930 ağır mı öyle söylenti duydum da ?

Bende ses avatarı yok nıye bende G930 kullanabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…