Dostum öncelikle Corsair Void Pro RGB Wireless kullanmış, şu anda da elinde hem G933 snow white, hem de G935 olan birisi olarak yorum yapayım(önceki kulaklığım da Logitech G633).
Logitech G935 alınır, G633 gibi bire bir aynı özelliklere sahip(mikrofon hariç) bir kulaklığa göre ses kalitesi %95 oranında aynı, ses seviyesi de aynı şekilde. Kulaklığın pedleri deri ama bu seni korkutmasın çünkü bu kulaklıkta deri pedler gereksiz terletmiyor ve kulak ağrısı yapmıyor. Fileli sünger olan G633 ve G933'e göre en büyük artısı ise üst bant ve pedlere saç yapışmıyor. Saç temizleme derdi bırakmıyor yani.
Teknik özelliklere gelirsek ortalama 12-13 saat şarj süresi alıyorum(RGB kapalı), RGB açıkken 7-8 saati pek aşamadım. Mikrofon konusunda G633'e göre daha gerçekçi bir mikrofon kullanıldığı söyleniyor fakat kişiye göre değişir daha iyi mi kötü mü olduğu. Corsair Void'e göre ise aşağı yukarı benzer kalitede mikrofon ses kalitesi olduğunu söyleyebilirim. İnternette aşırı detaylı testleri mevcut, teknik bilgim dahilinde hepsini de paylaşamıyorum seninle ama G935 seni üzmez. Şu an bu yorumu G935'te müzik dinlerken yapıyorum
şarjı 1-1, 5 saatte doluyor. Akşam 8'de başlayıp sabaha karşı 5'e kadar sürekli olarak CS:GO FACEIT oynadıktan sonra bile rahatsızlık hissi vermedi. Şarjı bitecekse de zaten %20'nin altına düştüğünde bip bip sesiyle uyarı yapıyor, sen de şarj kablonu takarak devam edebiliyorsun, 1 saat kablo takılı kaldıktan sonra 8 saat daha devam
.
Detaylı Corsair Void Pro Rgb Wireless vs Logitech G935 Testi