Logitech G935 alınır mı?

Eren Polat

Hectopat
Merhabalar, Logitech G935 kablosuz kulaklık bir yorumcudan duyduğum kadarıyla Wireless özelliği olduğundan dolayı (çoğu Wireless'lı kulaklıklar da oluyormuş) video ses açtığımız zaman bir hışırtı meydana geliyormuş. Kullanan var mı, önerilerinizi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam siz bu cızırtıdan çok çekiceğiniz var gibi :) hepsinde mevcut değil hocam 935 kullanmıştım arkadaşımda ama öyle bir problem olmadı Arctis Pro ya da 7'de düşünebilirsiniz bence :)

Şimdi hocam size şöyle söyleyebilirim piyasada bilindik çok marka var ama en kaliteli ya SteelSeries'ya Logitech'ya HyperX ya da Corsair olarak geçer en iyi Wireless'da Void Pro ya da 935 bana kalırsa bu ikisine bak derim cızırtıya gelirsek te bu ikisini de denemiş biri olarak cloudunuzdaki sıkıntı olcağını pek sanmam :D.

Şimdi hocam size şöyle söyleyebilirim piyasada bilindik çok marka var ama en kaliteli ya SteelSeries'ya Logitech'ya HyperX ya da Corsair olarak geçer en iyi Wireless'da Void Pro ya da 935 bana kalırsa bu ikisine bak derim cızırtıya gelirsek te bu ikisini de denemiş biri olarak cloudunuzdaki sıkıntı olcağını pek sanmam :D.

Çeto adamsın hacı eyvallah. Nereye yazsam geliyon 😂 yinemi yazmış lan diyon. Bakım ne yazmış ne cızırtı diyo ulan ne cızırdadı bu adamda yaa falan diyon mu 😂

Çeto adamsın hacı eyvallah. Nereye yazsam geliyorn 😂 yinemi yazmış lan diyon. Bakım ne yazmış ne cızırtı diyor ulan ne cızırdadı bu adamda yaa falan diyon mu 😂

Yok be hocam sorununuza çözüm bulmak bizim önceliğimiz bulmaya çalışıcaz size güzel bir kulaklık alınmalı artık sıkıntı çekmeyin cızırtıdan valla ya :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı